Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Sosyal Tesisleri’nde İndirim Devam Ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde indirimli tarifeler, vatandaşlardan ilgi görüyor

Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın teklifi, Belediye Meclisi üyelerinin oybirliği ile aldığı karar gereği Belediye’ye ait sosyal tesislerdeki içeceklerde uygulamaya giren indirimli tarifeler, vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Karayolları Parkı, Engelsiz Kafe, Veysel Eroğlu Parkı ve Zafer 03’deki içeceklerde yüzde 35 ila yüzde 45 arasında yapılan indirim devam ediyor.

DAHA ÇOK VATANDAŞ YARARLANIYOR

Belediye Meclisi’nin 2 Mayıs toplantısında Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın teklifi ile 8 TL olan çay 5 TL’ye, 28 TL olan kahve 15 TL’ye, yine 25 TL olan neskafe ise 15 TL’ye düşürülmüş, tesislerdeki hizmetleri daha erişilebilir hale getirmek adına self-servis sisteme geçilmişti. Aynı toplantıda Belediye’nin işlettiği tesislerdeki fiyatlarla ilgili sorunlara dikkat çeken Köksal; sosyal tesislere ait bir maliyet hesabı yaptıklarını ve hesaba göre de indirimli fiyatları kamuoyu ile paylaşarak daha çok vatandaşın tesislerden faydalanmalarını amaçladıklarını belirtmişti.

Belediye Sosyal Tesisleri’nde İndirim Devam Ediyor

CENAZE NAKİLLERİ DE ÜCRETSİZ

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin aynı toplantısında şehit ailelerine, gazilere ve engellilere yönelik su tarifeleri için uygulanan yüzde 50’lik indirim oranı yüzde 85’e çıkarılmış, şehir dışına yapılan cenaze nakilleri için daha önce cenaze sahiplerinden alınan kilometre başı 6 lira kaldırarak, cenaze nakilleri ücretsiz olacağı duyurulmuştu.

“ASILSIZ PAYLAŞIMLAR YAPILIYOR”

Belediye’ye ait sosyal tesislerdeki çay fiyatlarının ‘zamlandığına’ yönelik bazı sosyal medya hesaplarında dolaşan asılsız paylaşımlara itibar edilmesi gerektiğine dikkat çeken Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, “Çay fiyatlarımız kamuoyuna açıkladığı şekliyle (5 TL’den) satışa sunulmaya devam etmektedir” diye konuştu.

Yaklaşık 20 gündür uygulamada bulunan indirimli tarifeler vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar Köksal ve Meclis Üyeleri’ne aldıkları bu karardan dolayı teşekkür etti.