Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye tüm önlemlerini aldı

Kurban Bayramı nedeni ile

Kurban Bayramı nedeni ile bayram öncesi ve bayram süresince gerekli tüm tedbirleri alan Afyonkarahisar Belediyesi, bu yıl ki kurban kesim yerlerini de belirledi

 

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Muhtemel su, yol ve kanalizasyon arızalarının tamiri ve giderilmesi bakımından bayram süresince uzman kadro bulunduracak. Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye ekipleri de çıkabilecek her türlü yangın ve doğal felaketlere karşı görevi başında olacak. Bayram öncesi ve bayram süresinde Zabıta Müdürlüğünde izinler kaldırıldı, günün 24.00 saati Zabıta ekipleri görevlerini aralıksız sürdürecek. Bunun yanında temizliğin aksamaması için Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce tedbirler alındı. Bayram öncesinde özellikle yiyecek, içecek satan işyerleri üzerinde kontroller yoğunlaştırıldı. Vatandaşlarımıza bozuk ve miadı dolmuş gıda maddeleri satılmaması ve yedirilmemesi için sıhhi işyerlerine gerekli kontroller yapılıyor.” denildi.
HER GÜN EKMEK ÇIKACAK
Bayram boyunca her gün ekmek çıkacağı kaydedilen açıklamada, “Alışveriş yoğunluğunun genelde semt pazarlarında olması bakımından semt pazarında da tedbirler alındı. Bayram öncesini fırsat bilerek ana caddeler ve ara sokaklarda işportacılık yapan seyyarlar semt pazarına gönderilecek. Şehirlerarası otogarda ulaşımın düzenli ve tertipli olması için gerekli tüm tedbirler alındı. Yine şehir içi ulaşımın düzenli yapılabilmesi için halk otobüsleri ve şehir içi dolmuşlar bilgilendirildi. Halkımızın ekmek sıkıntısı çekmemesi için bayram süresince her gün ekmek çıkacak” ifadelerini yer verildi.
Açıklamada, “Vatandaşlarımız; her türlü şikayetlerini günün 24 saatinde ALO ZABITA 153 veya 214 42 55’den nöbetçi zabıtaya bildirebilecekler.” denildi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

 

KURBAN KESİM YERLERİ
1- Hamidiye Semt pazarı
2- Harb-iş semt pazarı
3- Fuar Pazaryeri
4- Çavuşbaş Semt pazarı
5- Sahipata Semt pazarı
6- Uydukent Semt pazarı
7- Karşıyaka semt pazarı
8- Kasaplar içi
9- Fatih Semt Pazarı
10- Özel Kombinalar