Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belediye yönetimi gereğini yapsın” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"Belediye yönetimi gereğini yapsın"

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Uydukent güzergahında minibüsçü esnafının yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek toplu taşımacılıktaki sorunun çözülmesi gerektiğine işerat etti.

Yağcı, görev süresi dolmadan mevcut Belediye yönetiminin üst üste esnafa yapılan haksız uygulamalara karşın gereğini yaparak esnafa sahip çıkması beklentisini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, şehirde toplu taşıma araçları arasında var olan sıkıntının bitmek yerine her geçen gün yeni bir olayla devam etmesinden yakındı. “Geçen dönemki başarısız bir AKP li Belediye tarafından ilimizde başlatılan özel halk otobüsleri firması yine başarısız ve esnaftan kopuk bir Belediyecilik anlayışı gösteren mevcut AKP li Belediye tarafından doğru yönetilemiyor.” diyen Yağcı, konu hakkında görüşlerini açıkladı
FİRMA DA HALKA HİZMET ETTİĞİNİ UNUTMASIN
MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Özdilek dolmuş hattının uzun zamandır zam yapmayarak 1 TL ye yolcu taşıdığını, Uydukent dolmuş hattının geçen haftalar da aldığı kararla yolcu taşıma ücretini 1 TL’ye indirirken, hafta başı bu özel halk otobüsü firmasının fiyatlarını 1 TL ye indirmesinin sanki özel ve önemli bir gündemmiş gibi vurgulandığını ifade eden Yağcı; “Aslında zaten şehrin yükünü çeken iki dolmuş hattı da hemşehrilerimizi uzun zamandır 1 TL ye taşımaktaydı. Bizler rekabetin ilimize elbette vatandaşa olumlu yönde kalite ve fiyat olarak yansımasından memnun durumdayız. Var olan hiçbir firmaya da karşı değiliz. Ancak dün şuan ki taşıdığı yolcu sayısının dörtte bir nufusu bile olmayan Uydukent kısmına cebinden mazot parasını karşılama pahasına hizmet veren 68 Uydukent dolmuş durağı çalışanları şehirleri için gerçek bir milliyetçilik ve yaşayan semt sakinleri için de gerçek bir hizmet ortaya koymuşlardır. Bugün gelinen nokta da büyüyen Afyonkarahisar’ın hazır bu halinden para kazanan özel halk otobüsü firması hiçbir olayın tek taraflı olamayacağını bilerek sadece minibüs esnafını halkın önünde kötü düşürmeye çalışmayacak ve dün mazot parasına hizmet veren minibüscü esnafı gibi yalnızca işinin Afyonakarahisar’a ve halkına hizmet etmek olduğunu unutmayacaktır.” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti