Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye’den Uyarı: Dolandırılmayın!

Belediye Başkan Yardımcıları Cem Kasapoğlu, Ömer Yıldız ve Erkan Uysal’ın isimlerini kullanarak şehrin önde gelen iş insanlarından “Kurban Bağışı” adı altında para talep ettikleri, bu söylemlere inanılmaması gerektiği bildirildi

Belediye Başkan Yardımcıları Cem

Afyonkarahisar Belediyesi, vatandaşlara uyarıda bulunarak son günlerde dolandırıcıların Belediye Başkan Yardımcıları Cem Kasapoğlu, Ömer Yıldız ve Erkan Uysal’ın isimlerini kullanarak şehrin önde gelen iş insanlarından “Kurban Bağışı” adı altında para talep ettiklerini bildirdi. Afyonkarahisar Belediyesi bu konuda dikkatli olunması gerektiğini açıkladı.
Belediye’den yapılan açıklamada, vatandaşların dolandırıcılara karşı uyanık ve duyarlı olmaları gerektiği vurgulanarak, bu tür taleplerle karşılaşan kişilerin mutlaka adli mercilere başvurmaları gerektiği ifade edildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları gerektiğini ve şüpheli durumları derhal ilgili makamlara bildirmeleri gerektiğini belirtti..

Açıklamada şöyle denildi:

“Değerli Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz; edindiğimiz bilgilere göre son günlerde dolandırıcılar, Belediye Başkan Yardımcılarımız Cem Kasapoğlu, Ömer Yıldız ve Erkan Uysal’ın isimlerini kullanarak şehrimizin önde gelen iş insanlarından ‘Kurban Bağışı’ adı altında para talep etmektedirler. Vatandaşlarımızı dolandırıcılara karşı uyanık ve duyarlı olmaya, bu tür taleplere maruz kalan kişilerin mutlaka adli mercilere başvurmalarını önemle rica ederiz.”