Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye’nin en iyisi Zabıtlar oldu

  Sandıklı Belediyesi Müdürlükler

 

Sandıklı Belediyesi Müdürlükler Arası Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu Zabıta Müdürlüğü ekipleri oldu

 

Belediye Başkan Mustafa Çöl destekleri ile ilki 2019 yılında yapılan daha sonra Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında ara verilen, Sandıklı Belediyesi Müdürlükler Arası Voleybol Turnuvası’nın ikincisi, Spor Salonu’nda oynanan final maçlarıyla tamamlandı.

Yaklaşık iki ay süren Turnuvada; final maçında rakibi İtfaiye Müdürlüğü’nü 3-0 mağlup eden Zabıta Müdürlüğü şampiyon olurken, üçüncülük maçında Meclis Üyeleri’ni 3-1 mağlup eden SANJET A.Ş. üçüncü, Meclis Üyeleri dördüncü oldu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Turnuvası’nın kupa ve madalya töreninde konuşan Başkan Çöl, katılım yapan bütün takımlara ve seyircilere ayrı ayrı teşekkür ederek, dereceye giren takımlara gösterdiği başarıdan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop’un da katıldığı kupa töreninde dereceye giren takımlara kupalarını; Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Öztopbaş, Mustafa Köksu ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Araz takdim etti.

Turnuvanın sonunda Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından dereceye giren ekiplere Gürses Termal Otel’de konaklama hediyesi verilirken, turnuvada dördüncü olan Meclis Üyeleri takımı hak ettikleri hediyelerini, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne verdi. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi