Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belediye’nin geleceğini karartmıyoruz” – Kocatepe Gazetesi

“Belediye’nin geleceğini karartmıyoruz” – Kocatepe Gazetesi
“Belediye’nin geleceğini karartmıyoruz”

Afyonkarahisar Belediyesi dün olağanüstü toplandı. Toplantıda iki gündem maddesi görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı.
Olağanüstü toplantı gündemini Motokros ödemesinin yapılması için Belediye Meclis kararının alınması ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce talep edilen eski otobüsle ilgili durumun aciliyeti oluşturdu. Afyonkarahisar’ın uluslararası tanıtımına katkı amacıyla 2019 Motokros Dünya Şampiyonasının ilde yapılması, organizasyon bedeli, canlı yayın gibi giderlerin karşılanması için Afyonkarahisar Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu arasında yapılacak protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi oybirliği ile kabul edildi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye olarak 500 bin TL’lik ödeme yapılması gerektiğini ödemenin Mart ayı sonuna kadar yapılması zorunluluğundan olağanüstü toplantının gündeme geldiğini söyledi. Çoban, “Bizden Belediye olarak çıkacak bir şey yok. Çıkan paranın fazlası Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan tesis parası olarak geliyor. Bir cepten çıkan diğer cebe fazlasıyla giriyor. Bir adayımız niye olağanüstü toplanılıyor demiştir. Olağanüstü toplantı ile biz Afyon Belediyesi’nin geleceğini karartacak, Belediye’yi masrafa sokacak bir karar almıyoruz. Herşeyi gelecek, seçilecek Başkan yapsın mantığı ile hareket ettik.” dedi.
Belediye’ye ait 03 BT 377 plakalı 1994 model Mercedes marka eski bir otobüs İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere hibe edildi. Tarih Öğretmeni Milli Eğitim Arge Birimi çalışanı Nursefa Keskin, ZEKA’nın yeni çağrısı doğrultusunda hazırlayacakları projede otobüsü kullanacaklarını açıkladı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi