Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediyespor folklörde dereceler almak istiyor

16 Şubat 2019 Cumartesi
Belediyespor folklörde dereceler almak istiyor

16 Şubat 2019 Cumartesi günü (yarın) Türk Halk Oyunları Okullar ve Kulüpler Arası İl Yarışması yapılacak. Yaşar Yasin Tugan’ın antrenörlüğünde çalışmalarını tamamlayan Afyon Belediyespor Halk Oyunları Ekipleri yarışmadan dereceler almak istiyor. Belediye’ye ait Mustafa Abi Spor Salonu’nda çalışmalarını tamamlayan Belediyespor ekibi Büyükler kategorisi Düzenlemeli-Düzenlemesiz iki dalda katılacak.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a destekleri için teşekkür eden Afyon Belediyespor Halk Oyunları Antrenörü Yaşar Yasin Tugan, “Bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ederiz. Yarışmalara katılacak olan tüm ekiplere başarılar dileriz. Ayrıca yarışmalara tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.  
Müsabakalar yarın Kocatepe Spor Kompleksi’ndeki Tınaztepe Salonu’nda yapılacak.
EFELER YARIŞACAK
Türkiye Halk Oyunları federasyonu 2018-2019 faaliyet programında yer alan “Kulüpler arası Halk Oyunları İl birinciliği Yarışmaları” ile “Okullar arası Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışmaları” yarın yapılacak.
Yarışmalar 16 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 11.00’de “Okullar Arası İl Birinciliği Yarışmaları” ile başlayacak. Düzenlemeli ve düzenlemesiz olmak üzere iki bölüm olan yarışmalar; minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yapılacak. Daha sonra yapılacak olan “Kulüpler Arası İl Birinciliği Yarışmaları” da düzenlemeli ve düzenlemesiz olmak üzere minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılacak. Yarışmaların tamamlanmasının ardından düzenlenecek törenle dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edilecek.