Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediyespor’un yıldızları turp gibi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Belediyespor'un yıldızları turp gibi

Afyonkarahisar Belediyespor basketbol ve voleybol oyuncuları, kulüp sponsoru Özel Park Hastanesi’nde sağlık taramasından geçti

Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü bünyesinde kurulan Belediyespor ve voleybol takımlarının sağlık taraması gerçekleşti.
Afyonkarahisar Belediyespor Kulübü yöneticilerinin uzun zamandır yaptığı çalışmalardan sonra, basketbol takımı geçen haftalarda kurulmuştu. Belediyesporlu idareciler, voleybol takımının da kurulduğunu açıkladı. Yeni sezonda Aroma Erkekler Voleybol 3. Ligi’nde mücadele edecek Belediyespor Voleybol Takımı, yine belediye desteğinde idare edilecek. Afyonkarahisar Voleybol Takımı, dün Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.
HEPSİ DE SAPASAĞLAM
Belediyespor Kulübü’nün bünyesinde kurulan Voleybol Takımı’na Park Hastanesi de sponsor oldu.
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi ve Voleybol 3. Ligi’nde mücadele edecek iki yeni takım oluşturan Belediyespor’da her iki takımın oyuncuları sağlık taramasından geçirdi. Kulüp sponsoru Özel Park Hastanesi’nde yapılan taramada, tüm sporcuların sağlık durumlarının kontrol edildiğini belirten Kulüp İdarecisi İbrahim Yılmaz, Voleybol Takımı’nın antrenörler; Aydın Eken ve B. Orkun Ön eşliğinde, Basketbol Takımı’nın ise Antrenör Gökhan İşbırakmaz nezaretinde çalışmalara başladığını söyledi. (Kocatepe)