Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Belediyeyi sivil toplumla yönetmeye talibiz”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Belediyeyi sivil toplumla yönetmeye talibiz"

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, yerel seçimi kazanmaları halinde Belediye’yi sivil toplumla birlikte yöneteceklerini kaydetti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer ile CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Göçen ve Ayla Albayrak, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti.
SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE
ÖNERİLER DİKKATE ALINACAK
Ziyarette konuşan Belediye Başkan Adayı Mehmet Ecer, “Biz tüm sivil toplum örgütlerini önemsiyoruz. Sivil toplum örgütleri halkın sesidir, vatandaşın sesidir. Sivil Toplum Örgütleri, ortak aklın ortaya çıkmasında en önemli kuruluşlardır. Biz belediyeyi sizlerle birlikte yönetmeye talibiz. Sizlerin önerilerini yaşam geçirmek başarılı bir belediyecilik için mutlaka gereklidir. Atatürkçü düşünceyi yaymaya çalışan bir dernekle sıcak ilişkilerimizin olacağı, sorunlarının çözümünde desteklerimizin olacağı mutlaktır” dedi.
“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan ise “CHP Merkez İlçe Teşkilatı olarak tüm sivil toplum örgütlerini ziyarete etmeye, dertleşmeye çalışıyoruz. Ancak şurası kesin ki ADD’nin bizim için önemi başkadır. Atatürkçü düşünceyi yaymaya çalışan, bunun için burslar veren, etkinlikler düzenleyen bir derneğin yöneticileri olarak sizleri kutluyorum. Biz kurumsal ve kişisel olarak her türlü desteği vermeye hazırız. Her zaman yanınızdayız” diye konuştu.
“BURSLARLA
DESTEK OLUYORUZ”
ADD Afyonkarahisar Şube Başkanı Yaşar Düzgün ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra “Biz tüm siyasi partilere eşit mesafede duruyoruz. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı her kurum ile birlikte ortak çalışmalar yapmaya hazırız. Bu bağlamda sizlerin bu ziyareti bizleri çok memnun etti. Biz dernek olarak imkanı olmayan gençlere burslarla destek olmaya çalışıyoruz. Bu konuda sizlerden ve vatandaşlarımızdan desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti