Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ben bu milletin siyasetçisi değil, evladıyım”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl
“Ben bu milletin siyasetçisi değil, evladıyım”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda düzenlenen haftalık basın toplantısına İl Başkanı Mehmet İnkaya, Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Alper Yağcı, İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak ve çok sayıda parti üyesi katıldı.
Toplantıda ilk olarak İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kendilerinin terörist olmadığını söyleyen İnkaya, “Bizler terörist değiliz. Devletin icra makamları var. Gerekeni yaparak teröristi ve terörist olmayanı ayırtederek gereğini yapar.” dedi. Ayrıca yapılan anketlerde de aşırı derecede önde olduklarını söyleyen İnkaya, Türkiye’deki Suriyelileri de ülke dışına çıkaracaklarını tekrarladı. İnkaya ayrıca kendilerinin sözde değil gerçekte iyi olduğunu da sözlerine ekledi.
“BAKANLARIN BİRİSİ İNİYOR
 BİRİSİ BİNİYOR, BİRİSİ KALKIYOR”
Son günlerde Afyonkarahisar’a gelen bakanlara değinen Koçak, “Buradaki demokratik rekabet Afyonkarahisar’a bereket getirmiştir. Ben geçen haftaki söylemlerimde hep ifade ettim. Bizim maneviyatımızda Halil İbrahim bereketi vardır. Ve biz bu Halil İbrahim bereketine inanırız. Bu seçimde de bakanların birisi iniyor birisi biniyor, birisi kalkıyor. Yakında bakanlar kurulu da Afyonkarahisar’da toplanırsa şaşırmayın. Buna da Dr. Mahmut Koçak bereketi diyelim. Haddimize değil ama bizim adaylığımız gerçekten Afyonkarahisar’da demokratik rekabeti artırmış ve herkes bütün gücüyle İstanbul’u, Ankara’yı bırakmışlar, Afyonkarahisar’ı kazanalım düşüncesi içerisine girmişler.” dedi.
“BORÇ BATAĞINA BATMIŞ BİR İNSANA ZEKAT FARZ MIDIR?”
Türkiye’nin gerçek gündeminin ekonomi olduğunu söyleyen Koçak, “Fakirleşen bir toplumla karşı karşıyayız. Yanlış ekonomik politikalar yüzünden halkımız fakirliğe sürükleniyor. Yanlış Suriye politikasının da bunda payı var. Karnını doyuramayan bir insanın komşusunun karnını doyurması mümkün olabilir mi? Borç batağına batmış bir insana zekat farz mıdır? Gerçek gündemin üstü örtülmeye çalışılıyor. Toplumumuzu çaresizlikten kurtaracağız. Onları sahipsiz bırakmayacağız. Yanlış politikalar yüzünden düştüğümüz bu sıkıntılar içerisinden insanımızı mutlu edecek, işsizine iş, aşsızına aş bulacak politikalarımızla geliyoruz.” diye konuştu.
“İSTEDİĞİNİZ İFTİRAYI ATIN”
Kendisine iftira atanlara seslenen Koçak, “Kendi projelerini de bıraktılar bizimle ağza gelmeyecek şeyler yapmaya çalışıyorlar. Elinizden ne geliyorsa yapın. Ne kadar iftira atabiliyorsanız atın, alt alta yazın, yan yana yazın. Ben bu milletin elinde büyüdüm. Ben bu milletin evladıyım. Ben bu milletin elinde, gönlünde büyüdüm. Milletim siyasetçisiyle, evladını ayırır. Ben evladım. Doğrusuyla, yanlışıyla ben bu milletin evladıyım. Hiç siz evladınızı kapının önüne bırakıyor musunuz? Bu millet beni kapının önüne bırakmaz hiç endişe etmeyin. Millet siyaset adamıyla evladını aynı kefeye koymaz.” şeklinde konuştu.
“TERTEMİZ MÜSLÜMAN BİR  VATAN EVLADINA İFTİRA ATMAKTA KUL HAKKIDIR”
Sosyal medyada sayısız sahte hesaplar açıldığını ve bu hesaplar aracılığıyla karalama kampanyaları yürütülmeye çalıştığını ifade eden Koçak, “Yüreği olmayanlar isimlerini bile yazmıyorlar. Kul hakkı yalnızca para çalmakla olmaz. Tertemiz Müslüman bir vatan evladına iftira atmakta kul hakkıdır. Bir gazetenin linkini paylaşıyorlar, altını üstünü dolduruyorlar kendi söylemleriyle. Gazetede benimle alakalı tek cümle geçmiyor. Kemal Sunal rahmetli olmasaydı bunlara film çekerdi. Ben edebimi bozmamak açısından gülüp ge��iyorum olanlara” ifadelerini kullandı.
“SOSYAL MEDYADA MİTİNG YAPACAĞIZ”
Sosyal medyada takipçi sayısının 100 bini geçtiğini belirten Koçak, önümüzdeki günlerde sosyal medya mitingi yapacaklarını ifade etti. Afyonkarahisar’ı yalnızca Türkiye’de değil Dünya’da da merak edilen bir şehir haline dönüştürmek için çalışacağını söyleyen Koçak: “Ben hep çizgime dikkat ettim. Her zaman dosdoğru olmaya çalıştım. Sütten çıkma ak kaşık diye bir deyim vardır. Sütten çıkan kaşıkların zaten hepsi aktır. Önemli olan sütün kirletilmemesidir. Biz Afyonkarahisarımızı yurt içinde, yurt dışında, her alanda büyük bir gurur ve onurla temsil ettik. Afyonkarahisar ismini bayraklaştırdık. Biz bu milletin adını şanla, şerefle taşıdık. İnşallah en büyük eserlerimizde Afyonkarahisar Belediyesi’nde olacak. Afyonkarahisar’ı şanına, tarihine yakışır şekilde ayağa kaldıracağız. Milletle Belediye nasıl bir kudret oluşturuyormuş, bunu tüm Türkiye ve Dünya’ya göstereceğiz” ifadesine yer verdi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi