Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ben çok yoruldum” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
"Ben çok yoruldum"

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, Kocatepe Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Bülbül, artık çok yorulduğunu ve 30 Mayıs’ta yapılacak kongrede de aday olmayacağını söyledi

Afyonkarahisarspor’un küme düşmesinin ardından kulüp bir nevi ölüm sessizliğine bürünmüştü. Son oynanan Yimpaş Yozgatspor maçında basın mensuplarına basın toplantısı yapacağını söylemesine rağmen henüz bu konuda bir açıklama yapmayan Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, dün Kocatepe Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Bülbül, kulübün küme düşmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, zaten hafta içinde çok geniş çapta her konuda bir açıklamanın yapılacağını söyledi.
“Durumlar değerlendİrİlecek “
Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, “Önümüzdeki günlerde net bir açıklama yapılacak. Bugüne kadar gelinen tüm süreç değerlendirilecek” dedi. Kulübün borçları ve kimden ne kadar paranın alındığını açıklayacaklarını söyleyen Bülbül, 30 Mayıs’ta yapılacak ve büyük bir olasılıkla 15 gün sonrasına ertelenecek kongre hakkında da; “Şu anda bugünden yarına birşey söylemek zor. Benim önceliğim hep Afyonkarahisarspor oldu bugüne kadar. Bundan sonra da yine öyle olacak ama ben çok yoruldum. Hep yalnız kaldım. Biz şahsımız adına hiçbir zaman kimseden birşey istemedik. Bu kulübün yaşaması gerekiyor. Tek isteğimiz bu kulübün yaşaması. Bu kulüp birilerinin söylediği gibi borcun altında olan, dünden daha kötü bir kulüp değil” dedi.

“Nefesimiz yetmedi”

Afyonkarahisarspor’un Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, şu anda kongre için hazırlıkların devam ettiğini belirterek, “İddaa’ya yazı yazdık. Mali tablonun nasıl olduğuyla alakalı bir şekilde çalışmalar yürütüyoruz. Zaten geniş kapsamlı bir basın açıklamasında bulunacağız. Şunu söylemek istiyorum. Bugüne kadar ne çektiysek geçmiş borçlardan geçtik. Namusumuzla, dürüstçe mücadele ettik. 5 Ağustos’larda yapılamayan o kongre süreçlerinde yine taşın altına girdik. Nefesimizin yettiği yere kadar demiştik. Nefesimiz yetmedi. Bu kongrede de aday olacak değilim. Artık çok yoruldum. Ben bu kulübün yaşamasını istiyorum. Düştüğü yerden de kalkacağına inanıyorum” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti