Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Münir PEHLİVANOĞLU
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

BEN DOKTOR MÜNİR PEHLİVANOĞLU

Hani siyasette rahmetli DEMİREL’in 9 defa gidip 10 defa gelmesiyle ilgili söylediği meşhur bir söz vardır; “NEREDE KALMIŞTIK?”
Gazeteniz KOCATEPE’de seneler öncesinde seriler halinde köşe yazısı yazardım. Hatta gazetenin kurucuları rahmetli İbrahim Küçükkurt ve rahmetli Şükrü Küçükkurt ağabeylerimin elinden plaket aldım.
Daha sonraki yıllarda iş yoğunluğum nedeniyle yazmaya fırsat bulamadım. Halen iş yoğunluğum devam etse de tekrar yazmaya karar verdim. Bu kararımda yazı yazmayı sevmem yanında konjonktürel sebepler de rol oynadı.
Sağolsun gazetenin genç, dinamik patronu Sezer Küçükkurt “abi istediğin gün yazabilirsin” diyerek beni yüreklendirdi.
Afyonkarahisar’da 1983 yılından bu yana 39 yıldır, kesintisiz Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı uzmanı olarak çalışmaktayım. Ayrıca idari görevlerim oldu. 5 yıl Devlet Hastanesi Başhekim yardımcılığı, 10 yıl Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimliği, 2 yıl serbest muayenehanecilik, 10 yıl Tanı Çocuk Sağlığı Merkezi mesul müdürlüğü. 12 yıldır Özel ParkHayat Hastanesinde Çocuk Hekimliği…
Dile kolay 39 yıldır hiçbir yere ayrılmadan çalışmak. Bu bir açıdan her Afyonlu’nun beni tanımasına, bilmesine vesile oldu. Kendimi görmeseler bile ismimi duymuşlardır. Karşılaştığım insanlardan bunu müşahade etmekteyim.
Yalnız doktor olarak değil, yazar olarak da Afyon halkına hizmet etmek istiyorum. Şehrimizde Kocatepe’den başka Odak, Gazete3, Türkeli, Kadınana, Anahaber, Afyonşehir gibi gazeteler yayımlanmakta, ayrıca İnternet Haberciliği yapan onlarca site bulunmaktadır. Gazetelerde ve sitelerde çok kıymetli düşünce ve fikir adımları yazılar yazmakta halkımızı aydınlatmakta, gelişen güncel olaylardan haberdar etmekteler. Bu durum özellikle gençlerimizin sosyo-kültürel gelişimine müthiş katkı sağlıyor.
Bundan sonra ben de bu kervana katılacağım. Tüm okurlara sevgiler saygılar sunarım.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER