Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Berber ve kuaförler de KAPATILDI

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası, yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) korunma tedbirleri kapsamında faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurdu

 

Berberler ve Kuaförler Odasından yapılan yazılı açıklamada, yönetim kurulu ve esnaflarla yapılan istişarelerin sonunda alınan kararla 23 Mart-30 Mart tarihlerinde, iş yerlerinin geçici olarak kapatılacağı bildirildi.
Mesleğin 1. derecede risk sınıfında olduğu belirtilen açıklamada, “Müşteriler ile birebir yakın temas içerisinde bulunmamız sebebi ile hem meslektaşlarımızın ve müşterimizin sağlığı açısından alınan mesleki karar doğrultusunda, 23 Mart Pazartesi-30 Mart Pazartesi tarihleri arasında iş yerlerinizin geçici bir süre ile kapatılması uygun görülmüştür. Sağlıklı günler dileriz.” ifadesi kullanıldı.
Öte yandan Afyonkarahisar Valiliği’de berber ve kuaförlerin faaliyetlerini durdurmasına yönelik bir genelge yayımladı. Genelge ile vatandaşların bir arada bulunmaları ve yapılan işlem sırasında birçok kez fiziksel temasın olması nedeniyle berber, kuaför, güzellik merkezlerinin faaliyetleri 21 Mart saat 18.00 itibariyle geçici süreliğine durdurulacak. Genelge ile vatandaşların bir arada bulunmaları ve yapılan işlem sırasında birçok kez fiziksel temasın olması nedeniyle anılan virüsün yayılımını artırarak vatandaşlar açısında riskli olabilecek; berber, güzellik salonu/merkezi, kuaför vb. işyerlerin faaliyetleri 21 Mart 18:00 saati itibariyle geçici süreliğine durdurulacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti