Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Berberler, çalışma sisteminden memnun – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Berberler, çalışma sisteminden memnun

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Tan, berberlerin şu andaki çalışma sisteminden memnun olduklarını kaydetti. Tan, bazı vatandaşların “nöbetçi berber” talebinde bulunduğunu, ancak bu uygulamanın oldukça zor olduğunu kaydetti

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Tan, berberlerin çalışma sisteminde herhangi bir değişikliğin düşünülmediğini bildirdi. Tan, “Şu anda Afyonkarahisar’daki berberlerimiz, Pazar günü hariç, sabah 8.00-8.30’dan gece 22.30-23.00 saatlerine kadar çalışıyor. Ancak berberlerimizin, şimdiki işleyişten yana bir sıkıntıları bulunmuyor” dedi.
Farklı bölgelerde hizmet veriliyor
Bazı vatandaşların “Pazar günleri nöbetci berber uygulaması başlasın” taleplerini duyduğunu kaydeden Oda Başkanı Tan, “İlaç, zaruri bir ihtiyaç. O nedenle eczanelerde nöbetçilik sistemi uygulanabiliyor. Bununla birlikte berberlerde nöbetçilik sisteminin uygulanması çok zor. Uydukent’te de berbe-rimiz var, Harb-İş’te de, şehir merkezinde de. Hangisini nöbetçi yazsak, diğer vatandaşlarımıza uzak kalacak” diye konuştu.
Bu tür kararlar için
Genel Kurul gerekiyor
Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak kararları Genel Kurul’da aldıklarını hatırlatan Oda Başkanı Ahmet Tan, “Yasa gereği, mesleği ilgilendiren bu tür kararları Genel Kurul’da almamız gerekiyor. Ancak, olağanüstü bir durum olmadıkça ‘nöbetçi berber’ gibi bir uygulamayı tartışmak için de Genel Kurul’a gitme yetkimiz yok. Dolayısıyla berberleri-mizin de görüşü, nöbetçilik sisteminin uygulanmasından yana değil” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti