Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Berberler mesleki bilgilerini uygulamalarla paylaştı

Berberler mesleki bilgilerini uygulamalarla paylaştı
Berberler mesleki bilgilerini uygulamalarla paylaştı

Afyon Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığınca hafta sonu Erkek Berberlerine özel meslek içi eğitim programı düzenlendi. Eğitim şehir merkezinde bulunan Çakmak Otel’de gerçekleştirildi.
AKTİVİTELERİN DEVAMI GELECEK
Oda Başkanı Ahmet Tan, mesleğe emek veren milli takımda antrenörlük yapan üstatları Afyonkarahisar’da ki meslektaşlarıyla bilgi ve tecrübe paylaşımı için bir araya getirdiklerini söyledi. Tüm katılımcılara mesleğe ve kişisel gelişim anlamında kendilerine gösterdikleri özen için teşekkür eden Tan şöyle konuştu: “Oda yönetim kurulu üyeleri olarak meslektaşlarımızın zaman zaman ihtiyaç duyduğu tecrübe paylaşımı teknik ve bilgi güncelleme noktasında ki programımız içimize sindi. Tüm emek sahiplerine bu vesile ile tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür aktivitelerin devamını getireceğiz. Yaklaşık iki hafta sonra kadın kuaförlerimize yönelik bir programda düzenleyeceğiz.”  
200 BERBER AFRİN’E GİDECEK
Türkiye Kuaförler Federasyonu Milli Takımında uzun yıllar görev alan eğitmenlerden Mehmet Erkan Çil’in Türkiye ve dünya şampiyonlukları bulunuyor. Diğer eğitmenler Mehmet Ali Denel ile Osman Kadıoğlu deneyimlerini paylaşıp uygulamalarla soruları cevaplandırdı. Mesleğin tecrübeli isimlerinden Mehmet Erkan Çil, Afrin’de Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan askerlere maddi-manevi paylaşımda bulunmak amacıyla yaklaşık 200 kadar askerin traşını yapmayı planladıklarını açıkladı. >> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi