Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Berberler ve Kuaförler Odası eğitim atağında

Berberler ve Kuaförler Odası eğitim atağında

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası tarafından meslek içi eğitimler aralıksız devam ediyor. Oda yönetimi dün “Marka Sizsiniz” başlığında kadın kuaförlerine kalıcı makyaj, protez tırnak ve müşteri memnuniyeti eğitimi düzenlendi

Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Salonu’nda dün gün boyu kadın kuaförlerine Selin Sürmen tarafından protez tırnak, kalıcı makyaj eğitimi ve müşteri memnuniyeti konularını kapsayan detayı bir eğitim verildi.
Oda Başkanı Suat Uygur, göreve seçilmeden önce meslek içi eğitime ağırlık ve önem vereceklerini, berberlik ve kuaförlek mesleğini günün şartları doğrultusunda yapılmasına katkı vereceklerini açıkladığını belirtti. Uygur şunları kaydetti: “Hakikaten eğitime ayrı bir önem veriyoruz. Oda seçimimizden bir ay sonra erkek berberlerimize eğitim verdik. 19 Nisan 2022 Salı günü ‘Geleceğin Ustaları Sizsiniz’ projemiz kapsamında kalfalarımıza eğitim verdik. Kadın kuaförlerimize 22 Nisan 2022 Cuma günü de ‘Marka Sizsiniz’ adı altında kalıcı makyaj, protez tırnak ve müşteri memnuniyeti eğitimi Selin Sürmen tarafından verildi. Afyonkarahisar’da odamız da yıllardan beri yapılmayan bir işi ele alarak eğitim faaliyetlerine önem veriyoruz. Meslektaşlarımız güzel bir katılım gösterdi. Workshop şeklinde yaptığımız bu eğitimimizi ilerleyen zamanlarda bire bir eğitimlerle sürdüreceğiz. Katılan tüm meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi