Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bereketi İçinde” Kumpanya Kampanyası Sürüyor

Hasene Vakfı İl Başkanı Himmet Uysal, Ramazan ayı öncesi başlayan yardım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti. Uysal, Ramazan ayında “Bereketi İçinde” adlı kumanya kampanyası ile çok sayıda ihtiyaç sahibine ulaştıklarını belirtti.

Hasene Vakfı İl Başkanı

Hasene Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanı Himmet Uysal, Ramazan ayında “Bereketi İçinde” adlı kumanya kampanyası ve yürüttükleri yardım faaliyeti hakkında bilgi verdi. Uysal, hayırseverlerin ayni ve nakdi yardımlarını kabul ettiklerini vurguladı.

Başkan Uysal, açıklamasında şunları kaydetti: “Ramazan ayı öncesi yardım çalışmalarına başladık. Hasene Vakfı olarak, 800 adet gıda kolisi ve 900 kilogram et ve sucuk dağıtımlarımızı Afyonkarahisar merkez,  Çay, Bolvadin Bayat, Emirdağ, Sinanpaşa İlçelerimizde yaptık. Halen birçok köyde ihtiyaç sahibi insanlarımıza gıda yardımı dağıtımlarımızı devam ettiriyoruz. Afyonkarahisar’da mağdur ve yetimlere ulaşmaya çalışıyoruz. Ramazan ayı öncesi 800 adet yardım kolisi hazırladık ve gönüllerimizle birlikte ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam edeceğiz. Yardımlarımız devam edecek. Bu noktada hayırseverlerimizin ayni ve nakdi yardımlarını kabul ediyoruz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti