Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Berhüdar ol Yalıspor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Berhüdar ol Yalıspor

Afyonkarahisarspor, Kurban Bayramı biter bitmez taraftarlarına bir bayram daha yaşattı. Şimşek, Yalıspor’u 2-0’la geçerek üç hafta sonra yeniden liderliğe yükseldi

Afyonkarahisarspor, 3 hafta sonra üç puan sevinci yaşadı. Önce İskenderunspor mağlubiyeti, sonra Beykoz beraberliği ve son olarak da Sivas Dört Eylül Belediyespor beraberlikleri yaşayan Afyonkarahisarspor, dün Yalıspor’u 2-0 yenmeyi başardı. Şimşek, nihayet üç puan hasretine son noktayı koydu. Dün Atatürk Stadyumu’nda Yalıspor’u konuk eden Mor Beyazlı ekip, rakibini ilk yarıda bulduğu 2 golle devirmeyi başardı. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Afyonkarahisarspor, rakibi karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci devrede de üstün oynayan Afyonkarahisarspor, Erdal, Ömer, Ali, Gökay ve Sefa ile gole çok yaklaştı. İkinci yarıda net 7-8 gol pozisyonu bulan Afyonkarahisarspor, tarihi farkı kaçırdı. Zirve yarışı veren Gümüşhanespor, Kırklarelispor ve Darıca Gençlerbirliği’nin puan kaybettiği haftayı iyi değerlendiren Afyonkarahisarspor, yeniden zirveye yerleşti.

Maçtan dakikalar

Spor Toto Futbol Ligi 3. Lig 2. Grup´ta oynanan maçta Afyonkarahisarspor, kendi evinde Yalıspor’u 2-0 yendi

4’üncü dakikada gelişen Afyonkarahisarspor atağında Tarık’ın sağ kanattan yaptığı orta-şut karışımı vuruşunun ardından kaleye yönelen topa Ömer, gelişine sert vuruşunda top filelerle buluştu. 1-0
42’nci dakikada Afyonkarahisarspor’un kazandığı korneri Hüsnü kullandı. Yalıspor defansı arasından iyi yükselerek topa kafa vuran Erdal, takımını 2-0 üstünlüğe taşıdı. 2-0.
İkinci yarıda Afyonkarahisarspor
farkı kaçırdı
Afyonkarahisarspor, ikinci yarıya da hızlı başladı.
47’nci dakikada Afyonkarahisarspor atağında Ali, orta sahanın az gerisinden Gökay’a akıl dolu bir pas verdi. Gökay’ın sert vuruşunda top, kalecide kaldı.
64’üncü dakikada Gökay’ın vuruşunda top filelere gitti ama orta hakem, pozisyonun ofsayt olduğu gerekçesiyle golü geçerli saymadı.
71’inci dakikada gelişen Afyonkarahisarspor atağında Ali, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Topa vurmakta geç kalan Ali, Yalıspor defansının müdahelesiyle topu kaybetti. Ali, takımı adına mutlak bir gol pozisyonundan faydalanamadı.
73’üncü dakikada Afyonkarahisarspor Sefa ile Yalıspor kalesine atak yaptı. Sefa’nın ortasında Ömer, yerden sert vurdu, top az farkla auta gitti.
76’ncı dakikada Afyonkarahisarspor, Erdal ve Ömer ile gole çok yaklaştı. Sefa’nın ortasında önce Ömer kafa vurdu, top çizgiyi geçmek üzereyken Yalıspor kalecisi İlke, tokatlayarak topu son anda çeldi. Dönen topu tamamlamak isteyen Erdal’ın kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.
Kalan dakikalarda maçta başka gol olmadı. Afyonkarahisarspor, bu sonuçla grubunda tekrar averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti