Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Berk Oktay Çocuğu Var Mı? Eşi Hamile Mi?

Berk Oktay Çocuğu var mı? Eşi Hamile mi? sorusu bugün internette ne çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Berk Oktay kim? Çocuğu var mı? Eşi Hamile mi? Tüm bu soruların  yanıtı haberimizde.

Berk Oktay Çocuğu var

Ünlü oyuncu Berk Oktay, başarılı oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ile iki yıllık beraberliklerinin ardından evlenmişlerdi. İddialara göre ünlü çiftin bebek beklediği gündeme gelmişti. Konu ile ilgili açıklama yapan güzel oyuncu Atiksoy hamilelik haberlerini doğrulayarak “2.5 aylık hamileyim” dedi.

Berk Oktay ise; “O duyguyu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama heyecandan 1-2 gün kendime gelemedim. İsim konusuna gelince ise henüz onu düşünmedik. Bebeğimizin sağlıkla aramıza gelmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Berk Oktay Çocuğu Var Mı Eşi Hamile Mi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BERK OKTAY KİMDİR?

Ünlü oyuncu Berk Oktay, 28 Ekim 1982’de Ankara’da doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini Ankara’da tamamlayan Oktay,  Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun oldu.  16 yaşında modellik yapmaya başlayan Oktay, 2001 yılında Best Model’e katılıp ‘Gelecek Vaat Eden Model seçildi. 2003 yılında Best model Of Türkiye yarışmasını kazandı. Mankenlik kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam eden Berk Oktay, Paris’e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı. 2006 yılının sonlarında yarım kalan üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye’ye döndü. 2007 yılında ise oyunculuk hayatına adım atarak, birçok projede yer aldı.