Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Beş Dakika Düşünün 5 Yıl Pişman Olmayın”

İYİ Parti Yaylabağı Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı. Törende konuşan İYİ Parti Yaylabağı Belediye Başkan Adayı Hasan Öztürk, “Sandığa gittiğinde herkes elini vicdanına koysun. Beş dakika düşünsün 5 yıl pişmanlık duymasın.”

İYİ Parti Yaylabağı Seçim

Yaylabağı beldesinde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına; İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun ve partililer katıldılar.

Açılış töreninde konuşan İYİ Parti Yaylabağı Belediye Başkan Adayı Hasan Öztürk, şunları söyledi: “Sandığa gittiğinizde 5 dakika düşünün 5 yıl pişman olmayın. Kutlu bir yola çıktık. Beldemiz Afyonkarahisar’ın güzide belediyelerinden biridir. Neden daha gelişmiş ve daha yaşanabilir bir hale gelmesin? Biz 5 yıl boyunca kasabamıza nasıl iyi hizmet getireceğimizi herkese göstereceğiz. Bu kasabayı ortak akıl düsturuyla hep birlikte yöneteceğiz. Projelerimizi söz verdiğimiz şekilde gerçekleştireceğiz. Beş yıl önce size söz verenler projelerini gerçekleştiremediler. İşsizlik problemini kökten çözeceğiz. Mera alanı olarak görünen yerlerin tapularını çıkartıp Yaylabağı halkına teslim edeceğiz. Yabancılara değil. İnsanların ekmeğiyle oynayanları gördüm. Yazıklar olsun diyorum. Seçim 1 günlük ama geçim her gün. Sandığa gittiğinde herkes elini vicdanına koysun. Beş dakika düşünsün 5 yıl pişmanlık duymasın.”