Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Beşiktaş şimdi daha güçlü”

“Beşiktaş şimdi daha güçlü”

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, Beşiktaş’ın Olağan Üstü Genel Kurulu’nda Başkan olan Ahmet Nur Çebi’yi kutlayarak, “Beşiktaşımızda artık yeni bir dönem başlıyor. Bundan sonra Beşiktaş camiası olarak yolumuza hep birlikte daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz”

 

Beşiktaş Spor Kulübü’nün Olağan Üstü Genel Kurul toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi. Kongre sürecini değerlendiren Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, kongre sürecinde Başkan Ahmet Nur Çebi’yi destelediklerini, kongreden Beşiktaş camiası için en hayırlı sonucun çıkması nedeniyle mutlu olduklarını bildirdi. Seçimden bir gün önce Başkan adayı Çebi ile Lütfi Kırdar Kongre Salonu’nda bir araya geldiklerini, Çebi ve ekibine desteklerini açıkça ortaya koyduklarını hatırlatan Başkan Beşer, “Başkanımız Ahmet Nur Çebi’yi ve camiamızı kutluyorum. Bizim her zaman ağabeyimiz olan Başkan Çebi ile dayanışmamız geçmişte olduğu gibi bundan sonra da inşallah sürecek” dedi.
BJK Kongresine Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, Serhat Düzağaç ve diğer kongre üyeleri ile birlikte katıldı. Kongrede yapılan oy sayımlarında 20 sandıktan başkan olarak çıkan Çebi, toplam 8 bin 547 oydan, 5 bin 9 oy alarak Beşiktaş’ın yeni Başkanı oldu.