Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beyaz Saray Center’den çok yönlü hizmet

Beyaz Saray Center’den çok yönlü hizmet
Beyaz Saray Center'den çok yönlü hizmet

Beyaz Saray Center İşletme Müdürü Hamit Kayaevren, yeni bir müessese olarak ocak başı, bistro, alacarte restaurant, düğün, nişan, toplantı salonu hizmetlerinin tümünün şehir merkezinde nezih bir atmosferde verileceğini söyledi

Ramazan Çallı, Bekir Çiloğlu ve Ömer Karaağaç’ın ortak olduğu bir işletme olan Beyaz Saray Center işletmesi hakkında bilgi veren İşletme Müdürü Hamit Kayaevren, bir haftadır hizmet verdiklerini şehir merkezinde Ambaryolu No: 12 adresinde eksikliği hissedilen nezih bir ortam oluşturarak, çok yönlü bir hizmet sunmaya amaçladıklarını vurguladı.
Ocak başı ve bistro hizmetinin 150 konuk kapasiteli bir hizmet olduğunu söyleyen İşletme Müdürü Hamit Kayaevren, şeffaf şekilde ocak başında ustanın hazırladığı yiyecekleri görerek damak tadına göre seçim yapma şansı olduğunu belirtti. Bistro hizmetinde ise dünya mutfağından esinlenildiğini aktaran Kayaevren; “Alacarte restaurantımızda 150 kişi kapasitelidir. Rezervasyon esasına göre hizmet verirken, misafir memnuniyeti esasına dayalı hizmet sunumu sağlanmaktadır. Düğün salonu kapasitemiz 480 kişidir. Düğün organizasyonlarının yanında; Seminer, konferans, toplantı gibi organizasyonlarada yardımcı oluyoruz. Hafta sonu; Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri canlı müzik programımız var. Hafta sonları açık büfe kahvaltıyı 08.00-12.00 saatleri arasında yapabilmek mümkündür. Şu anda 22 çalışanımız var. Şehir merkezinde, ulaşımı kolay, nezih ve şık bir ortamda ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri profesyonel bir anlayışla veriyoruz.” dedi. (Kocatepe)