Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beyefendi gazeteciye meslektaş vefası – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Beyefendi gazeteciye meslektaş vefası

Afyonkarahisar Anadolu Ajansı’na geçici İl Sorumlu olarak atanan Serdar Yılmaz, görev süresinin dolmasıyla Afyonkarahisar’a veda etti. Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’nin veda toplantısı düzenlediği Serdar Yılmaz, Afyonkarahisar’ın fahri bir hemşerisi olarak tanıtımını yapmayı sürdüreceğini söyledi

Anadolu Ajansı Afyonkarahisar Büro Sorumlusu Canan Tükelay’ın doğum iznine ayrılması nedeniyle geçtiğimiz temmuz başında Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürlüğü’nden geçici süreyle Afyonkarahisar Büro Sorumlusu olarak gelen Serdar Yılmaz, Afyonkarahisar’daki görev süresini tamamlayarak İzmir’e döndü. Bugün Afyonkarahisar’dan ayrılacak Yılmaz için, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) veda toplantısı düzenledi. AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları’nın dernek lokal girişinde karşıladığı Yılmaz’ı, 20’ye yakın çalışma arkadaşı uğurladı. Bakan Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisar’da bulunmasına rağmen Afyonkarahisarlı gazetecilerin Yılmaz’ı yalnız bırakmadığı veda toplantısında, gazeteci arkadaşları Yılmaz’la ilgili görüş ve düşüncelerini aktardılar.
Afyonkarahisar’da çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar kurduğunu anlatarak, şehrin kendisine pek çok şey kattığını söyleyen Serdar Yılmaz, “Havası soğuk Afyonkarahisar’da sıcak insanlar ve dostlar tanıdım” diyerek, Afyonkarahisar’da görev yaptığı 8 ayı değerlendirdi. İzmir’de Afyonkarahisar’ın fahri hemşerisi olarak İzmir’de şehrin tanıtımını yapacağını anlatan Yılmaz, fırsat buldukça Afyonkarahisar’ı ziyaret edeceğini söyledi. Afyonkarahisar basınına ve Afyonkarahisar’a yaptığı katkılarından dolayı AGD yönetim kurulu üyeleri, Yılmaz’a bir plaket takdim etti.
Veda toplantısına AGD Başkanı Mehmet Abdioğulları, Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt, Afyon AA Büro Sorumlusu Canan tükalay, AA Muhabirleri Mustafa Güngör ve Ali Kemal Akan, Kocatepe Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın, Karahisar TV Genel Yayın Yönetmeni Murat Emre, Anahaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mejnun Sancak, Kocatepe Gazetesi Editörü DHA Muhabiri Murat Arısoy, İHA Temsilcisi Gökten Ceylan, DHA Temsilcisi Onur Bayram, Anahaber Gazetesi Muhabiri Cemal Uysal, Anahaber Gazetesi Sayfa tasarımcısı Ümit Abay, Türkeli Gazetesi Editörü Volkan Gündüz ve Muhabiri Hasan Öğünç ile AGD Halkla İlişkiler Müdürü İsa Kuş katıldı. (Kocatepe)