Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beyyazı Ortaokulu Öğrencileri Atletizmde Başarıyı Sürdürüyor

Beyyazı Ortaokulu öğrencileri katıldıkları Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorilerinde şampiyonluğu elden bırakmadılar

Beyyazı Ortaokulu öğrencileri katıldıkları

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen atletizm turnuvalarına Beyyazı Ortaokulu öğrencileri damgasını vurdu. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda büyük başarılara imza atan Beyyazı Ortaokulu öğrencileri katıldıkları Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler kategorilerinde şampiyonluğu elden bırakmadılar. Bu kapsamda Yıldız Kızlar 800 metre ve 1500 metre kategorilerinde Ravza Nur Öztaş il birincisi, Tuğçe Koçak il ikincisi, Tuana Şahintepe il üçüncüsü oldu. Yıldız Erkekler 800 metre ve 2000 metre kategorilerinde ise İbrahim Karaaslan ise il şampiyonu oldu.

Beyyazı Ortaokulu öğrencilerinin başarıları bununla da sınırlı kalmadı. 800 metre Küçük Kızlar kategorisinde Hatice Naz Yıldız il şampiyonu olurken 1000 metre Küçük Erkekler kategorisinde Hamza Yeşilbağ, il ikincisi oldu. Yaklaşık 4 yıldır atletizm müsabakalarında büyük başarı elde eden sporcular 25’i altın madalya olmak üzere toplamda 57 madalya kazandılar. Ayrıca sporcuların da içinde bulunduğu Gençlik Spor Kros İl Takımı geçmiş dönemlerde yıldız kızlarda bölgesel kros liginde bölge şampiyonu olmuştu.