Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beyyazı, Süper Lig’i garantiledi: 8-2

Bu haberin fotoğrafı yok
Beyyazı, Süper Lig'i garantiledi: 8-2

Birinci Amatör Küme Play-Off Ligi’nde 3’üncü hafta mücadelesinde ilk iki haftayı galibiyetle kapatan Beyyazı Belediyespor, üçüncü hafta da Mahmut Köyüspor’u 8-2 gibi bir skorla geçerek Süper Amatör Küme’yi garantiledi

Birinci Amatör Küme’den Süper Lig’e yükselecek takımları belirleyecek olan Play-Off’larda 3’üncü hafta maçları dün oynandı. İlk iki haftanın kayıpsız ekibi Beyyazı Belediyespor, üçüncü hafta karşılaştığı Mahmut Köyüspor’u da 8-2 gibi çok farklı bir skorla yenerek Süper Lig’e yükselmeyi garantiledi. Dün saat 12.00’de Merkez 2 Nolu Saha’da oynanan mücadeleye Beyyazı Belediyespor fırtına gibi başladı. Henüz maçın 4’üncü dakikasında Halil’le öne geçen Beyyazı Belediyespor, skorda 1-0 üstünlüğü maçın başında ele geçirdi. Ancak Mahmut Köyüspor, Beyyazı Belediyespor’un bu üstünlüğüne hemen 1 dakika sonra karşılık verdi.
Beyyazı İlk yarıda
gol oldu yağdı
5’inci dakikada Emre’nin golüyle skoru 1-1’e taşıyan Mahmut Köyüspor, hemen teslim olmayacağını rakibine gösterdi. Ancak 11’inci dakikada Beyyazı Belediyespor yeniden öne geçti. 25’inci dakikadan sonra da maç deyim yerindeyse koptu ve Beyyazı Belediyespor, ardı ardına goller bulmaya başladı. 25’inci dakikada Halil’le durumu 3-1’e taşıyan Beyyazı Belediyespor, 31’inci dakikada İbrahim, 40 ve 41’inci dakikalarda Erkam ve 44’üncü dakikada Selim’in golleriyle ilk yarıyı 7-1 önde tamamladı.
İlk yarıda yağdı,
İKİncİ yarıda sustu
Beyyazı Belediyespor, Mahmut Köyüspor karşısında ilk yarıda deyim yerindeyse gol oldu yağdı. Rakibi karşısında 7-1 gibi çok net bir skor üstünlüğüyle ilk yarıyı tamamlayan Beyyazı Belediyespor, ikinci yarıda da bu oyun üstünlüğünü kaybetti. Mahmut Köyüspor ise 7-1’lik farklı mağlubiyetle başladığı ikinci yarıda farkı azaltma çabasına girse de bunu başaramadı. Mücadelenin 49’uncu dakikasında Beyyazı Belediyespor, Selim ile skoru 8-1 yaptı. Bu golden sonra suskun kalan Beyyazı Belediyespor, 85’inci dakikada da Faruk’un golüne engel olamadı. Mücadele 8-2 Beyyazı Belediyespor üstünlüğüyle tamamlandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti