Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİK seminerine 61 ilden 100 personel katıldı

Üç günlük eğitim programında
BİK seminerine 61 ilden 100 personel katıldı

Üç günlük eğitim programında ağırlıklı olarak BİK Mevzuatı, “Resmi İlan ve Reklamlar ile Bunları Yayınlayacak Süreli Yayınlar Yönetmeliği ve İLANBİS uygulamaları hakkında bilgiler verildi, güncellemeler aktarıldı ve uygulamalarda karşılaşılabilecek problemler ve çözüm önerileri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
BİK Genel Müdür Yardımcısı Cem Elçin, kapanış konuşmasında önemli vurgular yaptı.
Elçin konuşmasında “Eğitim semineri süresince arkadaşlarımız size yeni Yönetmelik hakkında gerekli bilgilendirmeleri yapmışlardır. Sizler de bundan sonraki uygulamalarda karşılaşacağınız her türlü sorunda hiç çekinmeden size bilgi veren arkadaşlarımızı arayarak danışabilirsiniz.Teknolojik gelişmeler karşısında Basın İlan Kurumu olarak resmi ilan ve reklam yayın süreçlerimizi tamamen elektronik ortama taşıdık. İLANBİS adını verdiğimiz ve kısmi olarak sizlerin de kullanımına sunulan program ile artık Aylık Beyannameler ve gazetelerin PDF nüshaları elektronik ortamda alınıyor” dedi.
KURUMSAL İLETİŞİM EĞİTİMİ VERİLECEK
Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Cem Elçin şöyle devam etti:
 “Kurumumuz resmi ilan ve reklamların süreli yayınlarda yayınlatılmasına aracılık etmenin dışında kamu personelinin kurumsal iletişim niteliğinin ve kalitesinin arttırılması için Kalkınma Ajansları ile işbirliği içinde çalışmaktadır.Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı işbirliğiyle Bitlis, Hakkâri, Muş ve Van Valiliklerinin Halkla İlişkiler Müdürlüğünde çalışan görevli personele verilen  “Kurumsal İletişimin Niteliklerinin Artırılması Eğitimi” 22-25 Mayıs 2017 tarihlerinde Van’da yapılmıştır.Diğer taraftan Dicle Kalkınma Ajansına Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt illerindeki; Karacadağ Kalkınma Ajansına da Diyarbakır ve Şanlıurfa illerindeki Kamu Kurum ve Kuruluşlarıyla Valilikler ile Belediyelerde çalışan görevli personelin kurumsal iletişim konusunda bilgi ve becerilerinin güçlendirilmesine yönelik projelerimiz sunulmuştur. Bu projelerimiz halen değerlendirme aşamasında olup, Ajanslar tarafından kabulü halinde toplamda 64 kişiye iletişim eğitimi verilecektir.”