Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilordoda Emir Murat Özdilek farkı

Gençlik ve Spor il
Bilordoda Emir Murat Özdilek farkı

Gençlik ve Spor il Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilardo İl Temsilciliği’nin birlikte organize ettiği, Türkiye’de eş zamanlı olarak ilk kez yapılan Okul Sporları Bilardo Genç Erkekler müsabakaları Mavi Dünya Bilardo Salonu’nda gerçekleşti. Amerikan masalarda yapılan turnuvaya 24 öğrenci katıldı. Hafta sonu yapılan müsabakalarda Emir Murat Özdilek Otelcilik ve Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden İsmail Temirkaya birinci, yine aynı okuldan Yasin Bozan ikinci olmayı başardı. Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Resul Nuri Diren ve Fatih Anadolu Lisesi’nde Koray Karayel ise üçüncü oldular.
Türkiye’de eş zamanlı ve ilk kez yapılan müsabakalar Afyonkarahisar’da da ilk kez hayata geçirildi. Okul Sporlar Bilardo Genç Erkekler Turnuvası gelecek yıllardan itibaren de yıldızlar ve gençler kategorilerinde hem erkek hem de kızlarda yapılacak.
Ayrıca Afyonkarahisar’da ilk üçe giren 4 sporcu, Niğde’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda boy gösterecek. Afyonkarahisar’ı ulusal bazda temsil edecek olan genç erkekler, yine derece almak istiyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti