Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bir engel daha aşıldı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bir engel daha aşıldı

Merkezi Brüksel’de olan, Emirdağ Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı EYAD tarafından, Valilik aracılığıyla dağıtılmak üzere gönderilen akülü engelli araçlarından biri daha bir engelliye verildi

Belçika’nın başkenti Brüksel’de yaşayan Emirdağlı hemşerilerimiz tarafından kurulan ’’Emirdağ Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (EYAD) tarafından İlimizdeki engellilere verilmek üzere gönderilen Sterling marka akülü engelli araçların dağıtımı sürüyor. Mehmet Yavuz isimli özürlü vatandaşa aracını Vali İrfan Balkanlıoğlu verdi.
http://www.afyonkarahisar.gov.tr/images/icerikfoto/image/res/a1/eyad3.JPGSinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk kasabasında yaşayan, 19 yaşındaki Mehmet Yavuz, 2010 yılında geçirdiği trafik kazası sonrasında iki ayağını kaybettiğini ve yürümekte zorluk çektiğini ifade etti. Engelli aracını almaktan memnun olduğunu dile getiren Mehmet Yavuz, “Bu durumda olmak çok zor, ama Allah’a şükürler olsun, benden de kötü durumda olanlar var” diyerek kendisine yardımcı olanlardan Allah razı olsun dedi. Mehmet Yavuz, öncelikle Vali Balkanlıoğlu’na, EYAD’a ve tüm ilgililere teşekkür etti.
EYAD’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, insanların birlik, beraberlik ve dayanışma halinde olması durumunda bunun gibi yardımların artırılabileceğini ve böylece engellerin aşılabileceğini ifade etti. Mehmet Yavuz’a akülü engelli aracını teslim eden Vali Balkanlıoğlu, Yavuz’a sağlıklı, engelsiz günler temennisinde bulundu. (Kocatepe)