Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban

BİR KERE DAHA DÜŞÜNÜN

Anlaşıldığı üzere, 2021 yılı bazı çevreler istemeseler de bir bitişin, büyük başlangıçların ve reformların yılı olacaktır. Meclis bütçe görüşmelerinde de izledik bu durumu 23 Kasım 2020 tarihinde yine bu köşeden siz değerli okuyucularımıza işaret ettiğimiz bu husus başta terörle mücadele alanında olmak üzere kendini her geçen gün göstermektedir. Hayatın her alanında 2023 vizyonuna emin adımlarla ilerlemekteyiz, bir kez daha bu reform seferberliğine sonuna kadar destek olacağımızın güvence ve sözünü açık çek olarak veriyoruz.
Türkiye terörün belini hamdolsun kırmıştır, dağdaki eşkıyanın mukavemeti kırılmış, teröristlerin yurt içinde yurt dışında sonları görünmüştür. Bu gelişme tarihidir. Bölücülük pervasızdır, pişkindir, pisliktir. Bölücülük medyada, üniversitede, belediyede, Meclis’tedir.
Siyasetin, makam ve mevki yarışı değil değer üretme sahası olması gerektiğini dile getirmiştik. Bizlerin Makamdan evvel tercihi şahsiyet; şahsiyetciliğimizin kaynağı Türklük ve İslamiyet’tir. İlkemiz hür ve şahsiyetli yaşamaktır. Tv ekranlarında ısmarlama sorularla cümle içinden kelime almalarla, manşet atmakla çıkar elde edebileceğini düşünen buçukcu zihniyete sesleniyorum!
Kimse unutmamalıdır ki bu coğrafyanın ithal edilmiş verilere, tercüme edilmiş reçetelere, tefsir edilmiş ufuklara ihtiyacı yok; Ankara merkezli bir siyaset Türk İslam Merkezli bir medeniyet olarak insanlık ufkunda yeni bir güneş gibi doğacağız…
Türk Milletinin en önde gelen özelliklerinden birisi, dahili ve harici düşmanlarınca kendilerine dayatılan/zorlanan kaderine razı olmaması ve buna karşı gösterdiği reflekslerdir.
Bu konuda tarihimiz, kırıldığımız ama asla eğilmediğimiz destansı misallerle doludur.
Tarih sahnesine çıktığımız andan itibaren bu mânada vermiş olduğumuz mücadeleler, tarih ve milli şuur bilincinde olan dost düşman herkesin malumudur. Mayasını tâ o günlerden alan bu millî şuur, devam eden uzun yüzyıllar boyunca hüküm sürdüğü her devirde ve her Türk Devleti’nde kendini göstermiş, dünden bugüne bugünden yarınlara yol göstermek üzere milletimizin karakterini oluşturmuştur.
Tarih ve düşmanlar değişse de, milletimizin karakteri değişmemiştir.
Bu karakter, bugün milletin Devleti doğrudan yönetmesi şekliyle birleşmiş ve kendisine “dayatılan/zorlanan kaderine razı olmamanın son örneklerini vermiştir.
Okyanus ötesinden veyahut Türkiye düşmanı bir takım mahfillerden medet uman, ellerini oğuşturarak hazır kıta bekleyenlere tavsiyemiz, tarihimizi ve benzer durumlarda ki reflekslerimizi bir daha gözden geçirmeleridir.
Türk Milleti ve Devleti, kendisine, karşı her türlü tehdidi ve algıyı tersine çevirecek millî bir ferâsete, şuurlu bir idrake sahiptir.
Bu idrak ve feraset, yarınlarımıza pranga vurmak isteyen her türlü zihniyete karşı durarak gereğini yapacaktır.
Son olarak; İhanet varsa Tuzak kuranlar varsa Ülkücüyüm diyerek göğsünü gere gere 7 düvele meydan okuyacak olan bizler buradadır ve hazırdır. Milli feraset ve şuuru ile bu köşede yazılan satırlar tarihe not düşmek adına yazılan yazılardır. Çıkarsız menfaatsiz tek derdi Vatan olan bir ve bütünü kucaklayan Memleket sevdalısı gönülden dökülenlerdir. İlerde Hak emri gelinceye dek Hedef KIZIL ELMAYA ulaşma gayesindedir o gün geldiğinde “Bakî kalan kubbede hoş bir sâda imiş” dedirtebilmek Cenab-ı Allah’ın huzuruna razı olduğu işleri yaparak giden kullarından olmak cümlemize nasip olsun İnşaAllah. En baki muhabbet ve Saygılarımla…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti