Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birinci Kocatepe’den – Kocatepe Gazetesi

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar
Birinci Kocatepe'den

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şubesi tarafından düzenlenen “Ayın Altın Gazetecileri” isimli yarışmanın Mayıs ayı sonuçları törenle açıklandı. Törene Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Adem Uslu, Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, yarışmada jüri üyeleri arasında yer alan Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu, Öğretim Görevlisi Hayati Ulusay, Kocatepe Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt ile basın mensupları katıldı.
ÇEYREK ALTIN VE KİTAP
Afyonkarahisar Valiliği Ali Çetinkaya B/Blok’taki toplantı salonunda gerçekleştirilen törende Gazeteniz Kocatepe’nin Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın sayfa tasarımı dalında, Odak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gökhan Kocaaslan da fotoğraf dalında Mayıs ayı birincisi oldu. Aydın ve Kocaaslan, ödülleri olan çeyrek altını, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Adem Uslu’nun elinden aldı. Aydın ve Kocaaslan’a, Basın İlan Kurumu’nun yayınladığı “Basın Penceresinden Harb-i Umumi ve Çanakkale” isimli kitap da takdim edildi.  
REKABET BAŞARIYI ARTIRACAK
Törende konuşan Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Adem Uslu, böyle bir yarışmanın Basın İlan Kurumu Şubeleri’nin bulunduğu iller arasında bir tek Afyonkarahisar’da yapıldığına dikkat çekti. Yarışma ve rekabetin gazetecilerin başarısını da artıracağına inandığını belirten Uslu, başta ayın birincileri olmak üzere yarışmaya katılan tüm gazetecileri tebrik etti.
YENİ YARIŞMA FOTOĞRAF VE RAMAZAN SAYFASI
Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan ise Haziran ayındaki yarışmada serbest fotoğraf ve Ramazan sayfası alanlarındaki eserlerin değerlendirileceğini açıkladı. Çalışkan, Haziran yarışması için son başvuru tarihinin 30 Haziran olduğunu sözlerine ekledi. >> Murat ARISOY’un haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti