Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birincilik gururlandırdı, motivasyon daha da artacak: Kadın Kültür Evleri’ne BÜYÜK ONUR

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek,

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, 121 proje arasında TİSK’in düzenlediği “İşimizin Yarını” adlı yarışmada birinci olan Kadın Kültür Evleri Projesi ile büyük bir gurur yaşandığını belirterek, “Emin olun motivasyonumuz artarak devam edecek” dedi

 

Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisarlı fedakâr kadınların yarınları için başlattıklarını vurguladığı “Kadın Kültür Evleri Projesi”nin Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunun (TİSK) düzenlediği “İşimizin Yarını” adlı yarışmada 121 proje arasından birinci olmayı başardığını belirtti. Vali Çiçek, bu gururu yaşatan tüm kadınları kutladığını açıkladı.
“25 TANE KADIN
KÜLTÜR EVİ AÇILDI”
Kadın Kültür Evleri Projesi TİSK’in düzenlediği “İşimizin Yarını” adlı yarışmada 121 proje arasından birinci olmayı başardı. Konu hakkında açıklama yapan Vali Gökmen Çiçek, “Bizler Afyonkarahisar’da kadınlarımızın sosyal hayata katılımını arttırmak hem de girişimciliğini arttırmak maksatlıyla öncelikle 17 ilçemizin tümünde olmak üzere ardından üzerine daha fazla da ekleyerek 25 tane Kadın kültür Evi açtık. Bu Kadın Kültür Evlerimizde adeta kadın akademileri haline getirdik. Üniversiteler ile yaptığımız işbirliği sayesinde profesörlerimiz, rektörlerimiz, dekanlarımız, önemli hocalarımızın her hafta müfredatı belli olan eğitimlerini vermelerini sağladık. Aynı zamanda Kadın Kültür Evlerimizin içerisinde spor alanları özellikle jet sinemalar, konferans salonları, kafeteryalar muazzam bir alan haline getirdik.” dedi.
“MOTİVASYAN ARTARAK DEVAM EDECEK”
Vali Çiçek sözlerine şöyle devam etti: “17 Kadın Kooperatifi açtık 17 kadın kooperatifimizde 9 ayda kadınlarımız başvurduğumuzda 3 milyon 800 bin olan ciroları başvurduktan sonra daha uğurlu geldi. Beş buçuk milyona kadar ciroları ulaştı. 5 buçuk milyon 9 ayda ciro yaptılar. O kadar enteresan şeyler yaşadık ki bunun yanında özellikle Danimarka’ya kadar arkadaşlarımız lavanta ürünleri ihraç etmeye başladılar. Bizim aslında bir hayalle başladığımız projemiz dalga dalga büyüdü özellikle Türk İş Verenler Sendikası Konfederasyonu tarafından bu ödüle layık görülmek Afyonkarahisarlı kadınları, buradaki arkadaşlarımızı, yönetme ekibi çok mutlu etti. Tabi İl Valisi olarak beni de çok onurlandırdı. Emin olun motivasyonumuz artarak devam edecek. Ben sizlere sonsuz teşekkür ediyorum.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi