Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birliğe Türkiye ve Afyon’un ihtiyacı var

Adalet ve Kalkınma Partisi
Birliğe Türkiye ve Afyon’un ihtiyacı var

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu ve İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ile Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve partilileri ziyaret etti.
“HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN”
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven,16 Nisan referandumu öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin desteğiyle meclisten geçen anayasa değişikliği teklifinin referandum da geçtiğini belirtti. 16 Nisan referandum sonucu itibariyle ülke genelinde yüzde 51,5, Afyonkarahisar’da yüzde 64,5 desteğiyle evet kararı çıktığını söyleyen Yurdunuseven; “Biz referandum sonucu itibariyle MHP’nin verdiği desteğe teşekkür etmek ve hayırlı olsun anlamında ziyarette bulunmak istedik. Ayrıca MHP heyeti bize ziyarette bulunmuştu. Bu nedenle bir nezaket ziyareti yapmak istedik. Destekleri için başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bundan dolayı hepinizden Allah razı olsun diyoruz” dedi.
AFYON’DA NETİCE İYİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz, AK Parti yöneticilerinin ziyaretinden fazlasıyla memnun olduklarını ifade etti. “Allah bu birlikteliği, beraberliği, hoşgörüyü bozdurmasın” diyen Karagöz; “İnşallah önümüzde ki süreçte de yeni anayasa maddelerinden kaynaklanan değişikliği de Allah elbirliği ile yapmayı nasip etsin. Birlik beraberliği mutlaka korumak lazım ülkenin buna ihtiyacı var. Afyon’un da buna ihtiyacı var. Afyon’da birlik, beraberlik iyi netice verdi. Bundan fazlasıyla memnunuz. Ülke genelinde ki sonucu da halkın verdiği birlik, beraberliğiniz bozulmasın mesajı olarak algılıyoruz. Allah bunu bozdurmasın. İnşallah halkın dediği de bundan sonra olsun” diye konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti