Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birlik ve Huzur Partisi AGD’yi ziyaret etti

Bu haberin fotoğrafı yok
Birlik ve Huzur Partisi AGD’yi ziyaret etti

Birlik ve Huzur Partisi Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni (AGD) ziyaret etti

Gündüz, partisini tanıtmak üzere ilimizde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Canser Kuzu’yu da ziyaret eden Gündüz partisini anlattı ve basın mensup-larının sorularını cevapladı. Genel Başkan Gündüz, basın ile siyasetin iç içe olduğunu ifade ederek; “Basın ile siyaset birbirlerini tamamlarlar. Bugün maalesef siyasette kendinizi tanıtmak için birilerinin adamı olmanız gerekir. Bu yüzden biz kimsenin adamı olmadan, basın ile ilgili kurumları ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek hem basınımıza sahip çıkıyoruz, hem de basınımızın bize sahip çıkmasını talep ediyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyarette Ali Çetinkaya ile ilgili de açıklamalarda bulunan Birlik ve Huzur Partisi Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz; “Devlet adamlığı normal vatandaşlıktan farklıdır. Devlet adamları, liderler duygusal olamaz. Devlete büyük hizmetlerde bulunmuş, risk almış devlet adamlarının isimlerinin önüne rencide edici sıfatlar eklenemez. Ali Çetinkaya büyük bir isimdir, kahramandır. İsminin önüne başka sıfatlar, başka adlar eklenmemeli” diye konuştu. Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Canser Kuzu’da Emanullah Gündüz’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Gündüz’e çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe)