Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Birlikte çalışarak Afyon’u hedeflerine ulaştıracağız”

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek,

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, “Afyonkarahisar’ı ortak akılla birlik içinde çalışarak hedeflerine ulaştıracağız” dedi.

Son yayınlanan Valiler kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nden Afyonkarahisar Valiliği’ne atanan Gökmen Çiçek, göreve hızlı başladı. 18 Haziran Perşembe günü itibariyle Afyonkarahisar’da göreve başlayan Vali Gökmen Çiçek 3 gün içerisinde Afyonkarahisar’da bir çok noktayı ziyaret etti. Göreve başladığı ilk gün şehit ailelerini, İscehisar, Dinar ve Şuhut İlçeleri ile köyleri ziyaret eden Vali Çiçek, kamu kurumlarını ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.
BRİFİNG ALDI…
Afyonkarahisar İl Özel İdaresi’ni ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar merkez ve köylerinde yapılan çalışmalar ve devam eden yatırımlar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy’dan brifing aldı.
İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE İL JANDARMA KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Çiçek, Emniyet Müdürü Ali Temiz’den huzur ve güvenin tesisi noktasında yürütülen çalışmalar ve genel asayiş konularında brifing aldı. Emniyet birimlerini de inceleyen Vali Çiçek ekiplere kolaylıklar diledi.
İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Çiçek, karşılama töreni sonrası, şeref defterini imzalayarak İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez’den şehrin genel asayişi konularında brifing aldı.
Vali Çiçek ziyaretleri kapsamında, 112 , Gamer, ATT ve 112 merkezinde çalışanlarını ziyaret ederek, hayırlı görevler temennisinde bulundu.
AFYONKARAHİSAR’IN EĞİTİMİ İSTİŞARE EDİLDİ
Vali Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Mehmet Boztepe, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ve Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ile toplantıda biraya geldi. Toplantıda Afyonkarahisar’da gelecek dönem eğitimle ilgili yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
FRİG VADİSİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Frig Vadisi’nde de incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, Ayazini Köyü’nde bulunan Taşhan’daki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alarak, turizme kazandırılması çalışmalarının hızlandırılmasını istedi.
Vali Çiçek, Frigya Vadilerinde yer alan Kırkinler Örenyeri’nde incelemelerde bulundu.
SULTAN DİVANİ MEVLEVİHANE MÜZESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Mevleviliğin tüm yönleriyle anlatıldığı Afyonkarahisar’ın önemli ziyaret mekânı Sultan Divani Mevlevihane Müzesi’nde incelemelerde bulunan Vali Çiçek, Müze Müdürü Hasan Özpınar’dan bilgiler aldı.
SPOR TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, İl Müdürü Feyzullah Dereci’den brifing aldı. Spor tesislerinde de incelemelerde bulunan Vali Çiçek, spor kenti Afyonkarahisar’ın bu alanda daha öne çıkması için yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi.
KOCATEPE’YE ÇIKTI
Milletimizin kaderine yön verildiği, Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük taarruzu sevk ve idare ettiği kutlu yer Kocatepe’de incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek, tören alanında karşılaştığı vatandaşlarla sohbet etti.
Vali Çiçek, Kocatepe Beldesi’ni de ziyaret ederek, belde sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi.
Afyonkarahisar merkezde esnafları ziyaret eden Vali Çiçek, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu.
“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ, BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
Afyonkarahisar’ı hedeflerine ulaştırmak için ortak akılla çalışacaklarını kaydeden Vali Çiçek, “Hititler’den bu yana uygarlıkların kesişme noktasında yer alan ve Büyük Taarruzun yönetildiği Afyonkarahisar, tarihin her döneminde Anadolu’nun önem arz eden şehirlerinden biri olmuştur. Milletimizin kaderinde derin izleri olan bu kadim şehre hizmet etmek büyük bir onurdur. Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız ve ortak aklı egemen kılacağız. Belediyemizle, akademisyenlerimizle, iş insanlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, tüm paydaşlarımızla ve derdi Afyonkarahisar olan herkesle birlikte çalışarak bu kadim şehri hedeflerine ulaştıracağız.” dedi.

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti