Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birlikte hareket için bir ADIM

Bu haberin fotoğrafı yok
Birlikte hareket için bir ADIM

ADIM Üniversiteleri Konsorsiyumu Rektörler Toplantısı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ev sahipliğinde Burdur’da gerçekleştirildi

Eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, bilimsel, teknik, sosyal ve kültürel olarak üniversitelerarası etkinliklerde işbirliği ve ortak girişimlerde bulunmak amacıyla düzenlenen toplantıya Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile AKÜ Bilgi İşlem Daire Başkanı Öğr. Grv. Ahmet Yurdadur da katıldı.
MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi (ULAKBİM) Müdürü Dr. Ahmet Kaplan, ADIM Üniversiteleri Rektörleri ve Bilgi İşlem Daire Başkanları katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantı, MAKÜ tanıtım filminin izlenmesi ile devam etti.
Müzik dinletisinin ardından MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı toplantının açış konuşmasını yaptı. MAKÜ Halk Oyunları Ekibi tarafından hazırlanan gösterinin sunulmasıyla devam eden programın ilk oturumunda, ULAKBİM Başkanı Dr. Ahmet Kaplan tarafından sunum gerçekleştirildi. ULAKBİM hakkında bilgiler veren Dr. Kaplan, merkez bünyesinde hazırlanan projelerin detaylarını aktardı.
Toplantının 2. ve 3. oturumları ise ADIM Üniversiteleri Rektörleri ve Bilgi İşlem Daire Başkanlarıyla eş zamanlı şekilde gerçekleştirildi. Toplantının ardından Üniversite Rektörleri, MAKÜ İstiklal Yerleşkesi’nde yapılmakta olan binaları inceleyerek bilgiler aldılar ve Rektör Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti