Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Birlikte hizmet edeceğiz”

“Birlikte hizmet edeceğiz”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Başkan Yardımcılarıyla beraber, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetimine idae-i ziyarette bulundu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Kumartaşlı, “Bundan sonra tüm hizmetleri birlikte yapacağız” dedi

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı görevine seçilen Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyelerine dernekte iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Belediye Başkanı Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Murat Öner hazır bulundu.
ZEYBEK: ŞEHİTLER VE
GAZİLER BAŞ TACIMIZDIR
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 19 Haziran 2021 tarihindeki seçimli genel kurul toplantısı sonucu Afyonkarahisar Şube Başkanlığı görevine seçilen İsmail Kumartaşlı’ya hayırlı olsun dileklerini iletti. Zeybek, ziyareti sırasında dernekte bulunan şehit babaları, gaziler ve aileleriyle sohbet etti. Göreve seçilen İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyelerini kutlayan Zeybek, yeni yönetimin kendisini ziyaret ettiğini hatırlattı. İdae-i ziyaretin yanı sıra göreve seçilen yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Zeybek, “Derneğin yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olmasının yanı sıra, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizleri kabul ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada her daim yanlarında olduğumuzun bir kez daha bilinmesini önemli söylüyorum. Tabii şehit ve gazilerimizi yok farz etmemiz mümkün değildir. Şehitlerimiz ve gazilerimiz vatan için bedel ödeyerek bu ülkenin bağımsızlık ve bütünlüğüne katkıda bulundular. Bizim baş tacımızdır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet geride bıraktıklarına ve gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” dedi.
KUMARTAŞLI: BUNDAN SONRA TÜM HİZMETLERİ BİRLİKTE YAPACAĞIZ
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’le birlikte kendisini ziyaret eden Belediye Başkanı Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Murat Öner’e ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Kumartaşlı şöyle konuştu: “19 Haziran 2021 tarihinde derneğimizin 6. olağan seçimli genel kurul toplantısını yaptıktan sonra yeni yönetim kurulu olarak Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’i ziyaret ederek ziyaretlerimize başladık. Daha sonra Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i, İkmal ve Garnizon Komutanımız Tuğgeneral Osman Alp’i makamlarında ziyaret ettik. Sağ olsun Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek bizi kabul etti. Ardından idae-i ziyarette bulundu. Aslında biz daha önce görüşüp bayramlaştık. Sayın Başkanımız derneğimize bir kez daha geldi. Cumhuriyetin kurulduğu topraklarda yaşayan şehit aileleri ve gazileri olarak ve Cumhuriyetin kurulduğu topraklarda görev yapan bir Başkanımız var. Biz dernek şubesi olarak şehit aileleri ve gazilerimize en iyi hizmeti ne şekilde yapılabilecekse geçmiş dönemlerde olduğu gibi bundan sonra yapacağız. Destekleri ve ziyaretlerinden dolayı Sayın Belediye Başkanımıza ve yönetimine şehit aileleri ve gazilerimiz adına çok teşekkür ederim. Bundan sonra tüm hizmetlerimizi hep birlikte yapacağız.”
Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi