Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birliktir, oyların tamamını aldı – Kocatepe Gazetesi

Divan Başkanlığının Konya Bölge
Birliktir, oyların tamamını aldı

Divan Başkanlığının Konya Bölge Birliği Başkanı Mehmet Baybağan’ın yaptığı seçimli olağan genel kurulda gündem maddeleri okunarak oylandı. Gündem maddelerinin oylanmasının ardından gelir gider, faaliyet ve bütçeyi okunarak karara bağlandı. Tek liste halinde seçime giren mevcut başkan Mahmut Emin Birliktir, yaptığı açılış konuşmasında katılımcılara teşekkür etti.
Afyonkarahisar esnafının ödeme ahlakının düzgün olduğuna değinen Birliktir, “Geçtiğimiz yıl bizi 4 yıllığına seçmiş idiniz. Ama yeni bir yasa ile seçimler 3 yıla düştü. Artık her yıl mali genel kurulda yapmayacağız. Ayrıca, Türkiye genelindeki takip oranımız yılsonu itibari ile 13 civarında. Bu sadece yönetimin, personelin başarısı değil. Esnaflarımızın ödeme ahlaklarının düzgünlüğünden ve banka ile olan diyaloglarımızdan. Dolayısıyla Türkiye ve bölge ortalamasının altında takip oranı ile 2017 yılını hep birlikte kapattık” dedi.
“HER ZAMAN YANINDAYIZ”
ESKKK Başkanı Birliktir’in konuşmasının ardından 62’inci seçimli olağan genel kurula geçildi. Divan Başkanı Mehmet Baybağan, tek liste halinde seçime giren Birliktir ve yönetimine başarılar diledi. Oy birliği ile yeniden başkanlığa seçilen Birliktir, kooperatif üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederek kapanış konuşmasın yaptı. Birliktir, “Sizlerle bir arada olmak bizlere mutluluk verdi. Desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben burada teşekkürü banka müdürümüze yapmak istiyorum. Biliyoruz sıkıntılar var Halk bankası üzerinde. Malum kendisini dünyanın jandarması zanneden ABD’nin oynadığı büyük bir oyun var. Dolayısıyla bizim bankamızı etkilemeye çalışıyor. Bankamızın her zaman yanındayız. Bütün esnafımıza düşen, kurulduğu halk sandığından bu güne esnaf ve sanatkarın tek dostu olan Halkbankası’na sahip çıkmaktır. Halkbankası’ndan başka gideceğimiz kapımız yok” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU’NDA KİMLER VAR?
Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Mahmut Emin Birliktir
Mustafa Çelik
Çetin Akyol
İbrahim Yörük
Orhan Gazi Çelikalay
DENETİM LİSTESİ ASİL
Muammer Arseven
Hüseyin Karnıbüyük

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti