Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bisikletçiler Çaltepe’de dinlendi – Kocatepe Gazetesi

Bisikletçiler Çaltepe’de dinlendi – Kocatepe Gazetesi
Bisikletçiler Çaltepe’de dinlendi

NG Afyon’un desteğiyle bu yıl 4. kez düzenlenen “Frig Vadisi Bisiklet Turu”na yaklaşık 70 sporcu katıldı. 100 kilometre pedal çeviren bisiklet tutkunlarının dinlenme adresi İhsaniye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Çaltepe Sosyal Tesisleri oldu. Bisiklet sevenleri Belediye Başkanı Şaban Çabuk ve Meclis Üyeleri Ahmet Doğan, Seydi Dede, Ali Çakır, Necmi Sofu ve Selami Demir karşıladı. Sporcular burada hem dinlendi hem de sohbet ederek keyifli anlar geçirdi.
KAMP KURUP KONAKLADILAR
Afyonkarahisar’dan başlayan bisiklet turunun koordinatörü Alicem Aktaş organizasyon hakkında bilgi verdi. Aktaş, “NG Afyon’un desteğiyle bu yıl 4. kez düzenlenen “Frig Vadisi Bisiklet Turu”muzu Afyonkarahisar’dan başlattık. Beyyazı, Çıkrık, Alanyurt üzerinden Ayazin’e ulaştık. Burada kamp kurup konakladık. Geceyi burada geçirdik. Öğle yemeği molası için ise Frig Vadisi Çaltepe Sosyal Tesisleri’ni tercih ettik. Burada dinlenip tekrar Afyon’a yol alacağız. Turumuz tamamlandığında 100 kilometre boyunca pedal çevirmiş olacağız” dedi.
“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”
Güzel bir gün geçirdiklerini söyleyen ve bu tür organizasyonların her daim destekçisi olduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Şaban Çabuk, “Bugün sporcularımızı Çaltepe’de misafir edip onlarla sohbet etme imkânı yakaladık. Güzel ve keyifli bir gün geçirdik. Bu tür güzel etkinliklere kapımız sonuna kadar açık. Bu güzel ziyaretleri için tüm bisiklet tutkunlarına ve bu organizasyonda emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyorum” ifadesine yer verdi.