Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bisikletçiler Taşoluk’ta pedal çevirdi – Kocatepe Gazetesi

2018 yılında ilçe ve
Bisikletçiler Taşoluk’ta pedal çevirdi

2018 yılında ilçe ve belde kültür bisiklet turlarına ağırlık veren Afyonkarahisar Bisiklet İl Temsilciliği bisikletçilerle, Bayat Kültür Bisiklet Turu’ndan sonra bu hafta da Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner’in daveti üzerine 22 Nisan Turizm günü kutlamaları çerçevesinde bisikletleri ile Taşoluk Beldesi’nde pedal çevirdi.
22 Nisan Pazar günü Bisiklet İl Temsilcisi Osman Çoban liderliğinde Anıt Park önünden hareket eden bisikletçiler, öğlen saatlerinde Taşoluk Beldesi’ne ulaştı. Taşoluk girişinde Ekibi Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner karşılayarak, bisiklet ekibini Belde Mesire Piknik alanına götürdü. Hazırlanan kahvaltı sonrasında bisikletçilere belde ve bölge hakkında bilgiler veren Başkan Öner, bisiklet ekibini Şehit Şüheda Parkına götürdü.
Bisikletçileri ağırlayan Başkan Öner, yine bölge ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Günü değerlendiren Bisiklet İl Temsilcisi Osman Çoban; “Amacımız ilimizde ve çevremizde, bisiklet kültürünü geliştirmek, gençlerimize, yaşlılarımıza, her kesim insanımıza bisiklet kültürünü aşılayıp farkındalık yaratmak, tüm halkımızı “Arabadan İn, Bisiklete Bin” sloganı ile bisiklet sporuna yönlendirmek. Afyon’da bulunan bütün bisikletçilerimizle birlikte İlçe ve Belde Kültür bisiklet turlarımız devam edecektir” dedi.