Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bisikletliler” Afyon’dan geçti – Kocatepe Gazetesi

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen
“Bisikletliler” Afyon’dan geçti

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Atamızın Yolundayız” etkinliği kapsamında Aydın’dan yola çıkan 17 kişililik Bisikletliler Derneği Aydın Ekibi Afyonkarahisar’da mola verdi. İzmir yolu üzerindeki Cumhuriyet Dinlenme Tesisleri’nde Bisiklet İl Temsilcisi Osman Çoban tarafından karşılaşan Bisikletliler Derneği Aydın Ekibi merkeze geldi. Adaşlar Tabldot’ta yemek yiyen Bisikletliler Derneği Aydın ekibi daha sonra Emirdağ’a ulaşmak için yola çıktı. Yemek sırasında Bisiklet İl Temsilcisi Osman Çoban’dan bayrağı teslim alan Bisikletliler Derneği Aydın Şube Başkanı Hümeyra Yıkılmaz, bayrağı Anıtkabir’e ulaştıracaklarını aktardı.
“10 KASIM’DA
ANKARA’YA ULAŞACAĞIZ”
Aydın’dan 6 Kasım’da yola çıktıklarını ve 10 Kasım’da Ankara’ya ulaşacaklarını söyleyen Bisikletliler Derneği Aydın Şube Başkanı Hümeyra Yıkılmaz, “6 Kasım Perşembe günü Aydın’dan yola çıktık. Bu yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Atamızın Yolundayız etkinliğinin dördüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Atamıza ve Cumhuriyetimize olan bağlılığımızı göstermek, bütün gazilerimize ve şehitlerimize olan minnettarlığımızı belirtmek için böyle bir etkinlik yapıyoruz. Bu etkinlik aslında Bisikletliler Derneği olarak Türkiye çapında yapılmaktadır. Biz Aydın’dan katılıyoruz. Diğer illerimizden gelen bisikletçi arkadaşlarımız da olacak. 10 Kasım günü Ankara’ya ulaşacağız. Bu akşam Emirdağ’da konaklayacağız. Bir sonraki akşam da Polatlı’da kalacağız. 10 Kasım günü de Ankara’ya giriş yapacağız. Orada belirlenen bir noktada Türkiye’nin dört bir yanından gelen bisikletçilerle bir araya gelip törenimizi yapacağız. Anıtkabire ulaşıp bütün illerimizden gelen bayrağımızı Mozole’ye koyuyoruz” dedi.  
“EKİP 17 KİŞİ”
Ekibin 17 pedal çeviren kişiden oluştuğuna dikkat çeken Başkan Yıkılmaz, “Ekibimiz 17 pedal çeviren arkadaştan oluşuyor. Bir de arkamızdan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bize tahsis ettiği araçla gelen bir arkadaşımız var. Bizi karşılayan illerde şuanda Afyon’da olduğu gibi birkaç arkadaşımız bize eşlik ederek geri dönüyor. Geçiş yaptığımız illerde arkadaşlarımız bizi karşılayıp uğurluyorlar” ifadesine yer verdi.  
“KAZASIZ PEDAL
ÇEVİRMELERİNİ DİLİYORUZ”
Aydın’dan gelen ekibe Ankara’ya kadar kazasız bir şekilde pedal çevirmeleri temennisinde bulanan Bisiklet İl Temsilcisi Osman Çoban, “Ulu önder Atatürk’ün 79. ölüm yıl dönümünde Aydın’dan yola çıkıp Ankara’ya, Türkiye’nin kalbi olan Anıtkabire gitmek isteyen Aydın Bisiklet Ekibi karşılamış bulunuyoruz. Şuanda Afyonkarahisar’da gerçekleşen kısa bir moladan sonra tekrar yola çıkacaklar. İki gün pedal çeviren arkadaşlarımız iki gün daha pedal çevirecekler. Kendilerine biz de Bisiklet İl Temsilcisi olarak Atamıza sunulmak üzere bayrağımızı teslim ettik. Kendilerine bu kutsal yoluculukta kazasız pedal çevirmelerini diliyoruz” şeklinde konuştu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti