Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biyosidal eğitimi tamam – Kocatepe Gazetesi

Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nce
Biyosidal eğitimi tamam

Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nce Biyosidal Ürünlerin Kullanım Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik gereği; 16-17-18 Mayıs 2016 tarihlerinde, Biyosidal Ürün Uygulama Eğitiminin ikincisi düzenlendi. Teorik eğitimin ardından, tamamlayıcı eğitim olarak saha uygulaması yapıldı. İlimizden ve il dışından toplam 17 kişi söz konusu eğitime katılım sağladı.
Eğitimde; ilk yardım, kişisel koruyucu donanım, biyosidal ürünlerin etkileri, uygulama araçları, biyosidal ürün etiketi değerlendirme, kronik zehirlenmeler, biyosidal ürünlerin depolanması ve taşınması hakkında teorik ve pratik bilgiler verildi.
Eğitim programı dahilinde, teorik eğitim sonunda, Afyonkarahisar Belediyesi’nin Biyosidal Ürün Uygulama Birimine ait araç ve gereçlerin çalışma prensipleri uygulamalı olarak katılımcılara anlatıldı. Eğitim sonunda eğitime katılanlara 25 sorudan oluşan sınav yapıldı. Sınavda başarılı olanlara sertifika verildi. Eğitim sonunda katılımcılara teşekkür ederek eğitimin kendileri için faydalı olmasını dileyen Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün, eğitimde emeği geçen personele ve verdiği teknik araç ve personel desteğinden dolayı da Afyonkarahisar Belediyesi’ne teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti