Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bize bizden başka dost yok, Türkiye son kale

Orman ve Su İşleri
Bize bizden başka dost yok, Türkiye son kale

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Şuhut İlçe Başkanlığı’nın olağan 6’ncı genel kurul toplantısına katıldı. Tek aday ve liste olarak seçime katılan Gültekin Özdemir AK Parti Şuhut İlçe Başkanı seçildi. Toplantı 30 Eylül Cumartesi günü Şuhut Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi.
“AK PARTİ MİLLET
SEVDASI VE DAVASIDIR”
Toplantı divanı Ahmet Yıldırım’ın Başkanlığında; Başkan Yardımcısı Muharrem Çelikbaş, kâtip üyeler Ahmet Çelikkanat, Selçuk Çatalkaya ve Serpil Çalışkan şeklinde oluşturuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra toplantının açılışın konuşmasını Şuhut AK Parti İlçe Başkanı Gültekin Özdemir yaptı. Özdemir, Sinanpaşa Kırka’lı şehit Ramazan Bağlan’a ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başladı. Şuhut’un medarı iftarı olarak tanımladığı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na şükranlarını dile getiren Özdemir, “Şahsıma ve teşkilatıma başta Sayın Bakanımız olmak üzere Cumhurbaşkanımız ve milletimize karşı mahcup etmediği için Rabbimize şükrediyorum. Bizlere bu aziz millete ve binlerce yıllık kadim tarihi olan bu ilçeye hizmet etmeyi nasip eden Rabbimize hamd ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bugüne teşkilatımız ve ilçemiz için yorulmadan, durmadan koşturduk. Biz inanıyoruz ki AK Parti yalnızca bir siyasi parti değildir. AK Parti bir millet sevdası ve davasıdır” ifadelerini kullandı.
“AK PARTİ İLE
TÜRKİYE’NİN KADERİ BİR”
Toplantının ikinci konuşmasını yapan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, AK Parti’nin Türkiye’ye 15 yıldır hizmet ettiğinin bilindiğini söyledi. Bozkurt, “Malum AK Parti bu ülkeye 15 yıldır hizmet ediyor. Hem de hizmetlerin en güzelini, en güzidesini, en mükemmelini yapıyor. Şöyle ki bu 15 yıllık süre içerisinde Türkiyemiz, milletimiz yaklaşık 3,5 kat daha büyüdü. Daha büyük bir hale gelerek dünya devler liginde yerini aldı. Şu anda dünyada yapılan hiçbir proje olmasın ki Türkiyemizin fikri alınmasın. Görüş ve düşüncesi alınmasın. Tabii AK Partimizin kaderi ile Türkiyemizin kaderi birbirine paralel. Allah korusun AK Partimizin ufak bir sürçmesi demek Türkiyemizin belki de düşmesi demek. Birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimiz hep beraber sürdürmemiz gerekiyor. Geçen yıl 15 Temmuz gibi büyük bir badire atlattık. Allah korusun başımızda büyüğümüz çok değerli saygıdeğer Cumhurbaşkanımız ve devlet büyüklerimiz olmasaydı belki de bugün bir Suriye bir Irak gibi bölünüp parçalanıp yok edilecektik. O yüzden çok iyi düşünüp çok iyi karar vermemiz gerekiyor. Hep birlikte AK Parti teşkilatımıza sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.
15 YILDA 16 MİLYAR YATIRIM
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven konuşmasına Sinanpaşa ilçesine bağlı Kırka beldesinden şehit düşen Ramazan Bağlan’a Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başladı. Bugüne kadar bayrak için, millet için, ezan için şehit olmuş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Yurdunuseven, “Aynı zamanda Muharrem ayının 10’cu gününü idrak ediyoruz. İnşallah bugün hayırlara vesile olur. Toplantı başlangıcında izlediğimiz açılış filminde izlediğimiz üzere Afyonkarahisar’a 15 yılda 16 milyar lira yatırım yapılmış. Bu çok büyük rakamdır. Bunun yarım milyar liraya yakın para da Şuhut’a yapılan yatırımlardır. AK Parti hükümetleri ile ilimize çok büyük yatırımlar geldi. Bundan dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanımıza ve tüm hükümet üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Şuhut çok büyük yatırımlar aldı. Bundan sonra da Sayın Bakanımızın himmetleriyle almaya devam edecek inşallah” diye konuştu.
HİZMET ANLAYIŞI YARIŞ HALİNDE
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, AK Partililer olarak hizmet aşkı ile yanıp tutuştukları i��in kurumların güçlenerek yoluna devam ettiğini vurguladı. Hizmet anlayışlarının sürekli kendisiyle yarışarak yola devam ettiğini kaydeden Özkal, “AK Partinin başarısının sırrının hizmet anlayışının kendisiyle yarışması olduğunu düşünüyorum. Onun için özellikle bu dönemde hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Emeklerinden dolayı. Allah hizmet yolunda gücümüzü arttırsın. Gönül coğrafyamızda tüm inananlara hizmete devam edelim” şeklinde konuştu.
ŞEHİTLERİN RUHLARI ŞAD OLSUN
Toplantının son konuşmasını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptı. Muharrem ayının 10’cu gününü kutlayan Eroğlu, “İnşallah Cenab-ı Allah nice güzel Muharrem aylarına ulaşmayı nasip etsin. Bu güzel mübarek günler vesilesi ile Cenab-ı Allah özellikle bizi doğru istikametten ayırmasın, helalinden bol rızık eylesin ve aynı zamanda sıhhat ve afiyeti daim eylesin, iki cihan saadeti ihsan buyursun. Duamız budur. Şehidimiz Ramazan Bağlan’a Allah’tan rahmet diliyorum. Törenlerden sonra Sinanpaşa Kırka’ya giderek şehidimize de son vazifemizi yapacağız. Tabii özellikle şunu ifade etmek istiyorum. Bu ülke şehit kanlarıyla yoğrulmuş. Karşımda da bir şehit babası var. Şehitlerimizden Allah razı olsun. Şehitlerimize özellikle şunu belirteyim, aman mahzun olmayalım. Çünkü Cenab-ı Allah Kur’an-ı Kerim de mealen şöyle buyuruyor, ‘Özellikle Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin. Bilakis onlar diridir. Ama siz sezemezsiniz’ Belki onlar şu an bizim aramızda ama biz sezemiyoruz. Ruhları şad olsun” ifadelerine yer verdi.
“ALLAH’IN İZNİYLE
2023’E HAZIRIZ”
“Allah’ın izni ile bu bayrak asla düşmeyecek. Bu topraklarda ilelebet ezanlar okunacak. Bu vatan bölünmeyecek” diyen Bakan Eroğlu, “Daha güçlü şekilde yolumuza devam edeceğiz. Hatta şunu gururla ifade ediyorum. Allah’ın yardımı ile bu millet 21’nci asra mührünü vuracak. Buna yürekten inanıyorum. Cumhurbaşkanımız özellikle ifade ettiği üzere başlangıçta 2023. Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılında yani 2023 yılında Türkiye’yi dünyada ki on büyük yapının arasına taşıyacağız. Hatta Sayın Cumhurbaşkanımız şunu söylüyor, ‘Hedef 2023 Türkiye hazır’ Afyonkarahisar, Şuhut’ta. Allah’ın izniyle hazırız” ifadelerini kullandı.
15 TEMMUZ’A ŞUHUT DA
AFYON DA DİRENDİ
PKK terör örgütünü Türkiye’nin başına musallat eden ülkelerin olduğunu, dost görünerek düşmanlık yapanların olduğundan söz eden Eroğlu şunları söyledi: “Ülkemizi adeta parçalamak, Suriye gibi işgal etmek için bir darbe teşebbüsünde bulunuldu. Alçak FETÖ terör örgütü ile böyle bir hazırlık yapılmış. Ama bunun arkasında kimler var biliniyor söylemeye gerek yok. Ama bu asil millet kahramanca direndi. Milletimizin kahramanlığı, Cumhurbaşkanımızın cesareti bu FETÖ terör örgütü püskürtüldü. Allah sizlerden razı olsun. Şuhut’ta da, Afyonkarahisar’da da 15 Temmuz’a karşı kahramanca direndiniz. Meydanları doldurdunuz. Özellikle meydanlarda hep birlikte toplandık. Sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Bu topraklar zaferin kazanıldığı cumhuriyetin kurulduğu topraklar. Dedelerimiz anlatırlardı, Atatürk ve silah arkadaşları burada 25 Ağustos’u, 26 Ağustos’a bağlayan gece Büyük Taarruz Karargâhı olarak restore ettiğimiz binadan hareketle kahraman ordumuz Kocatepe’ye yürüdü. 26 Ağustos’ta büyük taarruz emri verildi. Düşman 9 Eylül’de denize döküldü. Bunun hatırasına bizler her sene Zafer Yürüyüşü yapıyoruz. Bu senede Şuhut’tan aldığımız aziz vatan toprağını ve şanlı bayrağımızı 9 Eylül’de ben Başbakanımız Binali Yıldırım’a Allah’a şükür teslim ettim. Şehitlerimiz var ama merak etmeyin. PKK, PYD, DAEŞ gibi bütün terör örgütlerine gereken cevap verilecektir. Şu anda Türkiye Cumhuriyeti her zamankinden daha fazla güçlüdür”
BİRLİK VE BERABERLİK PEKİŞMELİ
Türkiye’nin kendi silahını yaptığını, atak helikopterleri, insansız hava uçaklarının hatta silahlı insansız hava uçakları, top ve Altay tanklarının yapıldığını belirten Eroğlu şöyle konuştu: “Dünyanın en gelişmiş denize harp gemilerini indiriyoruz.  Artık eskisi gibi değil. Eskisi gibi olsaydı bize silah dahi vermeyeceklerdi. Ama çok enteresan dikkat çekici bir husus var. Bize paramızla vermedikleri silahları maalesef Suriye ve K. Irak’ta bölücü terör örgütlerine veriyorlar. Buradan da şu anlaşılıyor ki bize bizden başka dost yok. Ancak gönül coğrafyamızdaki tüm insanlarımızın beklentisi Türkiye’dedir. Dolayısıyla Türkiye son kaledir. Bu yüzden birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha da pekiştirmemiz lazım. Türkiye’nin etrafı bir çemberle örülmek isteniyor. Bunlara karşı dimdik ayakta duralım” Burcu Aydın’ın haberi.
TOPLANTIYA GENİŞ KATILIM
Toplantıya; Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İGM Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt çok sayıda partili katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi