Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bize PKK yaftası vurmaya kalktılar”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ile süre gelen “milliyetçilik” tartışmasına cevap verdi. Köksal, “Devletin kılcal damarlarına kadar FETÖ’yü sokanlar kürsülerde ‘Gel de bu hasret bitsin’ diye nutuk çekip FETÖ’nün sümüklü mendilini kutsal nişane gibi cebinde taşıyanlar bizi terör örgütleriyle yan yana olmakla suçlamışlar” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya ile aralarında süre gelen “milliyetçilik” sürtüşmesine sosyal medya hesabı aracılığıyla sert karşılık verdi.
“ÇALIŞMAMIZDAN RAHATSIZ OLANLAR PKK YAFTASI VURMAYA KALKTI”
Şeker Fabrikasının satılmaması için fabrika önünde haykırdıklarını hatırlatan Köksal, “Biz Şeker Fabrikası satılmasın diye fabrikanın önünde haykırıp Özelleştirme İdaresinin kapısından içeri alınmazken, Şeker Fabrikamıza kapı kapı müşteri arayanlar bizim PKK ile birlikte olduğumuzu söylemişler. Biz Afyonlu patates üreticisinin, salatalık, haşhaş, pancar üreticisinin zarar ettiğini söyleyip onlara para kazandırın derken Afyonlu çiftçiye sırtını dönüp Sudanlı çiftçinin ürettiği ürünlere alım garantisi verenler söyleyecek sözü olmayınca bizim PKK ile ortak hareket ettiğimizi ima etmişler. Emirdağ’ın yaylaları Afyon’un meraları peşkeş çekilirken saraydan korkusuna sesini çıkaramayanlar bizim PKK ile işbirliği yaptığımızı söylemişler. Bebek katili Apo’nun mektubunu Dolmabahçe sarayında okuyanlar Barzani’yi kırmızı halılarla karşılayıp havaalanına PKK’nın paçavrasını asanlar bizim Afyonkarahisar için çalışmamızdan rahatsız olmuşlar ki PKK’lı terörist yaftası vurmaya kalkmışlar.” dedi.
“FETÖ’NÜN SÜMÜKLÜ MENDİLİNİ TAŞIYANLAR BİZİ TERÖRLE SUÇLUYOR”
İstanbul seçiminde terörist başı Apo’nun kırmızı bültenle aranan terörist kardeşi Osman Öcalan’ın TRT kanalı üzerinden Cumhur İttifakı adayına oy istediğini belirten Köksal şunları kaydetti: “Afyonkarahisar’da tek bayrak tek vatan tek millet diye afiş asıp Diyarbakır’da Kürtçe afiş asarak ‘Megri Megri türküsünü söyleyenler dokunulmazlık oylamasında hayır oyu verdiğimiz yalanını söylemişler. Devletin kılcal damarlarına kadar FETÖ’yü sokanlar kürsülerde ‘Gel de bu hasret bitsin’ diye nutuk çekip FETÖ’nün sümüklü mendilini kutsal nişane gibi cebinde taşıyanlar bizi terör örgütleriyle yan yana olmakla suçlamışlar.”
“TERÖRİSTLERİ ÇADIR MAHKEMELERİNDE BERAAT ETTİRDİLER”
“T.C.’yi tabelalardan kaldırıp andımızı yasaklayanlar, her türlü milliyetçiliği ayaklar altına alanlar İmralı’da bebek katili Apo ile masaya oturdular.” diyen Köksal, “Çözüm süreci diye Anadolu’ya akil insanları salıp teröristleri davulla zurnayla karşılayanlar onları kurulan çadır mahkemelerinde beraat ettirenler bizi teröristlikle suçlamış. Anladığım kadarıyla bu ve bunun gibiler ülkede herkesin yandaş kanalları izlediğini zannedip söyledikleri yalanlara herkesin inanacağını sanıyorlar. Ben bunları yadırgamıyorum aslında. Çünkü bunlar yalan söylemeyi algı yaratmayı gerçekleri çarpıtmayı geçen dönemin Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın da söylediği gibi Milletvekili, Bakan, Belediye Başkanı olacakların icazet için ziyaretine gidip dizinin dibinden ayrılmadıkları sümüklü FETÖ’den öğrendiler.” ifadelerini kullandı. >> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti