Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bizim duamızı alanın ayağına taş değmez”

“Bizim duamızı alanın ayağına taş değmez”
“Bizim duamızı alanın ayağına taş değmez”

22’inci dönem Afyonkarahisar Milletvekili, Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya ve parti yönetimi ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret etti.
“DERNEĞİ İLK ZİYARET
EDEN KOÇAK OLDU”
Memleketin asıl sahipleri olan şehit ailelerinin duasının ve desteğinin çok önemli olduğunu söyleyen Kumartaşlı, “Sayın başkanım ziyaretiniz ziyadesi ile memnun etmiştir. Bizleri bugüne kadar her türlü bir konuda yalnız bırakmadınız. Malum önümüz de bir seçim var adaylar bir takım ziyaretler de bulunarak sivil toplum örgütlerine kendilerini anlatıyorlar. Bu süreç başlangıcında ilk ziyaretinizi derneğimize yapmanızdan ve şehit babalarımızın duaları ile bu kutlu yola çıkmış olmanız bizleri memnun etti. Adaylar içersinde derneğimizi ilk ziyaret eden aday siz oldunuz. Biz umardıkki her adayın bu kutlu göreve aday olurken şehit ailelerimizin duasını alarak başlamalarını isterdik. Malum bu memleketin asıl sahipleri aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizdir. Şehitlerimiz ve gazilerimiz olmasaydı bu ülkede huzur içersinde demokratik bir seçim yapılamazdı.” dedi.
“BURASI SİYASET
YAPILACAK YER DEĞİL”
Koçak ise şehit ailelerine ve gazilere büyük önem verdiğini, her zaman her türlü konuda yanlarında olmaya çalıştığını belirterek, “Burası bu kutsal yer bizim için çok önemli. Kesinlikle siyaset yapılacak bir yer değil. Biz bu göreve talip olduk ve bu yola çıkarken de aziz şehitlerimizin ve ailelerimizin duasını alarak yola çıkalım dedik. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize ise sağlık versin burayı ziyaret etmek bir faaliyet değil bir vefa duygusudur.” diye konuştu.