Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bizim meselemiz parti değil, hizmet meselesi”

Afyon Yörükler Kültür ve
“Bizim meselemiz parti değil, hizmet meselesi”

Afyon Yörükler Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Kurucu Üyesi Lütfi Karabulut ve Yörük Beyleri, İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak’ı ofisinde ziyaret etti.
Derneğin kurucu üyesi Lütfi Karabulut, Koçak’a Yörükler Derneği olarak geçmişte yaptığı çalışmalardan dolayı vefa borçlarının olduğunu belirterek, “Mahmut Bey, Afyonkarahisar’ın yakından tanıdığı, Afyonkarahisar Yörük Beyliği yapmış saygın bir şahsiyettir. Yörük ailesi olarak, İstanbul ve İzmir’ de olan büyüklerimizin de selamlarını getirdim. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. Derneğimize desteği ve hizmeti olan insanlara, vefa borcumuz vardır. Yörükler Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği siyaset üstü bir kuruluştur” dedi. Karabulut, Koçak’a başarılar dileyerek, “Bu kutlu yürüyüşte Allah yolunuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.
“AFYON TÜRKİYE’DE KONUŞULAN BİR ŞEHİR HALİNE GELECEK”
Koçak nazik ziyaretlerinden dolayı Karabulut nezdinde tüm dernek üyeleri ve Yörük Beylerine teşekkürlerini ileterek, “Yörük kültürünün dirilişinin gerçek mimarları sizlersiniz. Türkiye’de unutulmaya yüz tutmuş büyük kültürümüzü yaşatarak bugünlere getirdiniz. Sizler benim gönül dostlarım ve yol arkadaşlarımsınız. Hiçbir zaman ben değil, biz vardık. Derneğimizi de en iyi noktaya taşıyacağız. Bana güç verdiniz. Afyonkarahisar’ı her alanda Türkiye’de konuşulan ve gezilmesi gereken bir şehir haline dönüştüreceğiz. Bizim meselemiz parti değil hizmet meselesi” şeklinde konuştu.
GENÇLERİMİZE TARİHİ VE KÜLTÜRÜMÜZÜ DOĞRU
 ŞEKİLDE ANLATACAĞIZ”
Türk Yurdu Şölen Alanı projesi kapsamında Türk pusatları sergisi açarak gençlere tarihin doğru şekilde anlatılmasını sağlayacaklarını söyleyen Koçak, “Belediye Başkanlığı görevine geldiğimizde imar planını inceleyerek en uygun alanı belirleyip Türk Yurdu Şölen Alanı yapacağız. Burada Yörük şölenleri gerçekleştireceğiz. Geleneksel ata sporlarımızın da eğitimlerinin verileceği bahçeler olacak. İçerisinde Türk pusatları sergisi olacak. Gençlerimize tarihimizi ve kültürümüzü doğru şekilde anlatacağız.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti