Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bol Bol Basketbol projesi tamamlandı

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından
Bol Bol Basketbol projesi tamamlandı

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından 2014-2015 yılı içerisinde Çocuk ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında düzenlenen “Takım Ruhuyla Sağlıklı Gelişim ve Sosyal Etkileşim için 3×3 Basketbol” Projesi’nden esinlenerek kurgulanan,  Afyonkarahisar Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale’nin gayretleri sayesinde ve Afyonkarahisar Valiliği’nin desteği ile Afyonkarahisar’da düzenlenen “Bol Bol Basketbol” final turnuvası ve ödül töreni yapıldı.
Projenin 1620 çocuğa ulaştığını vurgulayan Afyonkarahisar Basketbol İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, “Türkiye Basketbol Federasyonu Projeler Ekibi’nin de desteğiyle, Afyonkarahisar’da çok verimli bir proje dönemi geçirdik. Siz, katılan öğrencilere ve bu projeyi yürütmemde bana destek olan öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Umuyoruz ki ilerleyen süreçte “Bol Bol Basketbol” projesi büyüyerek devam edecektir ve diğer illere de örnek olacaktır” dedi.
Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Türkiye Basketbol Federasyonu Projeler Direktörü Dr. Emir Turam da Demirkale’yi gayretleri nedeniyle kutladı. Turam, “Bol Bol Basketbol” projesine yaptıkları katkılardan ötürü Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ve Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’a adına teşekkür plaketi takdim etti.
Dr. Emir Turam, plaketlerin takdimi ardından “Takım Ruhuyla Sağlıklı Gelişim ve Sosyal Etkileşim için 3×3 Basketbol” projemizi örnek alarak Afyonkarahisar’da uyarlanan “Bol Bol Basketbol” projesi diğer illerde de benzer projelerin hayata geçirilmesi için örnek teşkil eden, çok kıymetli bir proje. Bu gibi benzer projelerin diğer illerimizde de uygulanmasını ve bu sayede daha çok çocuğa ulaşılabilmesini ümit ediyoruz” dedi.
Turnuvada derece alan çocuklara katılım belgesi ve madalya takdim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)