Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BOLDAV’dan Yazıcı’ya vefa plaketi

BOLDAV’dan Yazıcı’ya vefa plaketi

Bolvadin Belediye eski Başkanı BOLDAV eski Kurucular Kurulu Üyesi Veteriner Hekim Hasan Basri Yazıcı’ya Bolvadin İlçesi ve BOLDAV’a katkıları nedeniyle plaket verildi

 

Plaket töreni Bolvadin Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Törende, Bolvadin Ramazan Organizasyon Komitesi üyeleri de hazır bulundu.
Bolvadin Belediye eski Başkanı Hasan Basri Yazıcı’nın plaketini BOLDAV Başkanı ve Kurucular Kurulu Üyesi Hasan Doğruyol ile Bolvadin Belediye Başkanı ve BOLDAV Kurucular Kurulu Üyesi Fatih Kayacan birlikte verdi. Törende konuşan Doğruyol, “BOLDAV’ın ilk kuruluşunda görev alan şubelerinde görev yapan hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. BOLDAV’ın Bolvadin’de yeniden şubeleşeceği müjdesini vermek istiyorum.” dedi.
Plaket almaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Hasan Basri Yazıcı, BOLDAV’ın geçmiş dönemlerde birçok önemli roller üstlendiğini, yeniden BOLDAV isminin toplumla bütünleşmesi ve konuşulmasının değerli bir gelişme olduğunu ifade etti. BOLDAV Bolvadin Şube eski Başkanı Tahir Kırıkkulak, Bolvadin’in BOLDAV’a ihtiyacı olduğunu gençlerin ilgi beklediğini, böyle bir fonksiyonu BOLDAV gibi bir kurumun üstlenebileceğini sözlerine ekledi.