Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bölge Müdürü Sivri’den hayırlı olsun ziyareti

TCDD 7. Bölge Müdürü

TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, TCDD Taşımacılık A.Ş. Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü’ne atanan Murat Durkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

 

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, “TCDD bünyesinde yer alan Taşımacılık Hizmetleri 2017 yılı itibari ile 6461 sayılı Türkiye demiryolu ulaştırmasının serbestleştirilmesi hakkındaki kanunla TCDD’nin bir bağlı ortaklığı olarak kurulan TCDD Taşımacılık A.Ş. tarafından yürütülmektedir. Bugüne kadar TCDD Taşımacılık A.Ş. Afyonkarahisar Koordinatör Müdürlüğü olarak hizmet vermiştir. TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu kararı ile yedi bölge de İstanbul, Ankara, İzmir, Sivas, Malatya, Adana ve Afyonkarahisar Bölge Müdürlüklerine Bölge Müdürü atamaları yapılmış ve yeni Kurulan Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü görevine Makina Mühendisi Murat Durkan atanmıştır. Bölge Müdürü Murat Durkan TCDD 7.Bölge Müdürlüğü’nde Mühendis, Depo Müdürü görevlerinde bulunmuş atama öncesi TCDD Taşımacılık A.Ş. İzmir Araç Bakım Müdürü olarak görev yapmakta iken TCDD Taşımacılık A.Ş. Afyonkarahisar Bölge Müdürü olarak atanmıştır.” dedi.
Sivri, TCDD olarak Afyonkarahisar’da birlik ve beraberlik içinde uyumlu çalışmalar yapacaklarını belirterek, “Bölgemizde beraber çalıştığımız bir arkadaşımızın bu göreve atanması bizi memnun etmiştir.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti