Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bölge üniversitelerine ABİGEM daveti – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Bölge üniversitelerine ABİGEM daveti

Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi’nin Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul’da Isparta, Kütahya ve Burdur’daki üniversitelerin ABİGEM’e davet edilmesi kararlaştırıldı

Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A.Ş. 2011 ve 2012 yıllarına ait genel kurulu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni hizmet binasında gerçekleştirildi. Genel Kurul’un dilek ve temenniler bölümünde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitelerinin de Afyonkarahisar ABİGEM A.Ş.’nin ortaklığına davet edilmesi kararlaştırıldı.
YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ
Genel Kurul’da Afyonkarahisar ABİGEM A.Ş.’nin faaliyetleri, gelir ve giderleri ortaklara okundu ve kabul edildi. Genel kurulda oluşturulan yönetim kurulunda şu kurum ve kuruluşlar yer aldı: Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Afyon Eğitim-Sağlık ve Bilimsel Araştırmalar Vakfı, S.S. Afyonkarahisar Esnaf ve Sanat. Kredi Kefalet Kooperatifi, Afyonkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası temsilcilerinden oluşan 7 kişi seçildi. Yönetim Kurulu Başkanı ise ATSO’yu temsilen Hüsnü Serteser oldu.
ORTAKLAR KATILDI
Gerçekleştirilen Genel Kurul’a Afyonkarahisar ABİGEM A.Ş. ortaklarından; Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ticaret Borsası, Afyon Eğitim-Sağlık ve Bilimsel Araştırmalar Vakfı, S.S. Afyonkarahisar Esnaf ve Sanat. Kredi Kefalet Kooperatifi, Afyonkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği, Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ticaret Borsası, Kütahya Ticaret Borsası, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, Afyonkarahisar TÜMSİAD, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği temsilcileri katıldı. (Kocatepe)

ABİGEM NEDİR?
Afyonkarahisar Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Avrupa Birliği ve yerel Odaların işbirliği ile başlatılan “Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezlerinin Yaygınlaştırılması Projesi” kapsamında, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri ile Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Isparta ve Kütahya illerini kapsayan bölgesel bir İş Geliştirme Merkezi olarak 2008 yılında faaliyetlerine başladı.
Afyonkarahisar ABİGEM’in temel kuruluş amacı, bölgesindeki Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) başta olmak üzere tüm Türkiye’deki KOBİ’lerin rekabet seviyelerinin ve uluslararası piyasalarda aktivitelerinin arttırılması olarak tanımlandı. Bu amaç çevresinde Afyonkarahisar ABİGEM, asıl olarak KOBİ’leri desteklemeye yönelik bir kurum olmakla birlikte, yasal statü, sektör ve büyüklük ayrımı yapmadan tüm kurumlara ve işletmelere de hizmet veriyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti