Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin Belediye adından söz ettiriyor

Bolvadin Belediye adından söz ettiriyor

Yaptıkları transferler hakkında bilgi veren Bolvadin Belediyespor Basın Sözcüsü Ertuğrul Sevim, bu sene BAL’ın heyecanlı olacağını söyleyerek, “Çok farklı bir kadro kurduk. Şimdiden adından bahsettiren bir takım olduk” dedi

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Bolvadin Belediyespor, yaptığı transferlerle adından bahsettirmeye başladı. Ligde iddialı isimleri kadrosunu katan Bolvadin Belediyespor, şampiyonluk için mücadele verecek.
Takımın yaptığı transferler hakkında bilgi veren Bolvadin Belediyespor Basın Sözcüsü Ertuğrul Sevim, “Kadromuza transfer ettiğimiz oyuncularla oldukça güçlü, adından söz ettiren bir takım kurduk. İnşallah bu sene hedefimiz 3. Lig olacak. Oyuncularımızın isimlerini önümüzdeki günlerde evrak işlemleri tamamlandıktan sonra açıklayacağız. Herkesin bildiği gibi bu ligde her an her şey olabilir. Onun için oyuncuların evraklarını tamamladıktan sonra sözlemeler imzalandıktan sonra açıklamaları yapacağız. Şunu söyleyebilirim, 20 defa milli olmuş genç oyuncu var, ligde isim olarak ve tecrübesi ile dikkat çeken kariyerli oyuncularla anlaşma sağladık.” dedi.
“BAL MÜTHİŞ HEYECANLI OLACAK”
BAL’da Afyonkarahisar adına 3 takımın yarışacağına dikkat çeken Sevim, “Bu sene BAL müthiş heyecanlı olacak. Takımlar ciddi oyuncularla anlaştı. 3 takım arasında büyük bir çekişme yaşanacak. İnşallah bu sene futbol izleyeceğiz.” ifadelerine yer verdi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.